|
Ej..ta dyskusja wraca jak bumerang co kilkanaście stron. Już sam ją prowadziłem, potem Admin kasował posty.
Po co to ?
Od świętego oburzenia w necie nagle Kraków nie stanie się miastem miłości i bezpieczeństwa, ale też jeżeli na meczu polecą bluzgi i jakieś PDW, to Kuba nie wycofa się nagle z Wisły, wyciągając włożoną kasę, sprzedając cały skład do Jagi i gasząc światło.
Miejmy umiar.
Jeżeli ktoś przedstawi racjonalny i REALNY plan ukarania gnojów którzy okradli Wisłę i niedopuszczenia do powtórki w przyszłości, to poprę w 100%. Myślę że nie ja jedyny.
Jak ktoś sprawi, że trudna młodzież zamiast siedzeniem pod blokiem i klimatami kibicowskimi zajmie się nauką czy wzmacnianiem polskiej gospodarki, to też przyklasnę.
Ale jest jak jest. I na prawdę płacz nad czymś czego NIE DA SIĘ ZMIENIĆ, to bezsens i totalna strata czasu.
Każdy kto nie ma zakazu stadionowego, albo nie został aresztowany może wejść na stadion.
Mogą też wieszać wszelkie treści które nie łamią prawa i regulaminu. No chyba że zakażemy wieszania czegokolwiek. Też tak można.
|