wordbatata napisał(a):

Daj spokój nie warto będą mieli Wisłe 2.0 jak tak chcą .Skoro wszystkich wrzucają do jednego wora z trybuny C lub z SKWK ze to szkodniki. To naprawdę szkoda tracić czas.
Przykre jak jesteśmy podzieleni mimo ze 99 % chce dobrze dla klubu .Nagle tu ludzie są święci nie przeklinają przynoszą ciepłe posiłki na sektor gości.
Szkoda czasu na pisanie i kłótnie.
Będę to wszystko z zaciekawieniem obserwował na trybunach .Ta runda będzie spoko bo frekwencja będzie. Zobaczymy jak zryw minie ludzie zapomną jak głęboko byliśmy w czarnej dupie.A na trybunach ludzie się na meczach TOP pojawią.
Nie jestem z sektora C żeby nie było ale jak dopingowali naszych piłkarzy pod koniec rundy i sektorówke wywiesili z podziękowaniem .To każdy z was BIŁ BRAWO. A nagle przez kilku debili którzy powinni być zalani do dupy bo działali na szkodę klubu.
Mojemu znajomemu nie raz pokazuje co piszecie tutaj (siedzi na C) i za każdym razem sie pyta czy to forum Wisły Kraków.
Może był cel aby podzielić kibiców w tym wszystkim.Kto wie.
|
Będę mega cierpliwy w głoszeniu swoich poglądów. Owszem pojawiły się tutaj opinie zbyt skrajne mówiące o zaorani tzw trybuny C. Rzecz jasna wielu z nas udzieliły się emocje związane z tym że "kumaci" okradli klub oraz doprowadzili jego egzystencje do znaku zapytania. Te opinie były nieliczne.
Większość kibiców mierzy bardzo celnie i trafia w ten czynnik patologiczny, gangrenę która niszczyła klub czyli WSH i ich liderów. Środowisko musi być zgodne bandytka co za tym idzie zachowania skrajne na trybunach powinny być wyeliminowane ze stadionu. Przecież nikt normalny nie zrobi afery że kibice Wisly zwyzywali sędziego na meczu czy że ktoś po kilku piwach wszedł na trybunę ! Na lilotśc nie wmawiajcie, że wszyscy chcą z tym walczyć czy komuś to odebrać, nie twórzcie fałszywej narracji ! Do skrajności zaliczam jak wielokrotnie pisałem: pozdrawianie jakichś maczetoców, czy zrobienie z Sharksów jakieś ideologi przerastającej sam klub czyli Wisłę Kraków. Nie może być tak że jakiś znaczek rekina staje się dla wielu czymś ważniejszym od loga klubu z ponad 100 letnią tradycją.