Wyświetl pojedynczy post
Valencia
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2019, 16:27
@Nero @regan @Tommy
Oraz inni klakierzy WSH

Wisła Kraków przechodzi przez bardzo trudny czas i na ten moment tu nie ma happy endu. Kilku ludzi niezależnych finansowo poświeciło swój czas aby reanimować tego "trupa", to że w tej chwili udało się uciec z przed tora to ich zasługa. Z analizy miedzy innymi twitera moglem wywnioskować np ze panu Królewskiemu nie spodobały się wpisy o " Jebaniu Żyda' . Jak i również każdemu normalnemu kibicowi nie powinno się to podobać.

Do tej sytuacji w której doprowadzili ludzie z pod znaku WSH ich klakierzy czy również Ci którzy weszli z nimi w rożne deale i czuli się w nich dobrze.

To co działo się na meczach Wisły Kraków była skrajne, inna od tych na wielu stadionach w Polsce. Mam tu do czynienia z bandyterką a nie tymi zła sławą owianymi kibolami.
Uważam że w obliczu problemów również Janusza Filipiaka z debilami z Cracovii jest teraz szansa na ucywilizowanie tzw sporu. Mam nadzieję, że uda się miedzy innymi doprowadzić do sytuacji w której z meczów derbowych nie będzie wychodzić się brudnym.

Wreszcie najlotniejsza kwestia która lekceważcie albo nie chce wam się czytać lub jesteście tak przekonani o swojej racji że uznaliście to za nie istotny fakt. Pojawiła się informacja że dla nowych inwestorów kluczowa jest analiza zachowanie na trybunach i nie wejdą do klubu przed pierwszym meczem !

Czyli tak wychodzi na to że to prawda. To z czego ciśnienie beke i co ironizujacie i czego próbujecie się naśmiewać to jeden z najistotniejszych czynników dla przetrwania Wisly Kraków. Być albo nie być Wisly Kraków uzależnione jest od tego czy nadal będzie PDW, WSH jebanie żydów oraz tego czy inne miśki będą w modzie

I czy jest to to temat do obśmiania i robienia sobie z tego beki ? Absolutnie nie ! Gdybym był inwestorem i zresztą pewnie zdecydowana większość z Was postąpiła by tak samo. Nie chciałaby tworzyć marki, nie chciałaby nowego otwarcia, nie chciałaby sponsorować zwykłego ZŁA, nie chcialbym aby moje logo czy moje nazwisko było w jakim kol wiek sposób łączne z rekinem, narkotykami, PDW, JŻS, itd. Po prostu byłoby mi szkoda czasu, szkoda pieniędzy na tą zabawę. Ja nie tylko staję w obronie inwestora ja nawet wymagam od niego abo po prostu z tym skończył. Nie widzę szans na przedłużenie tej epoki która trwała przez ostanie 2,5 roku.

Wisła jest w takiej sytuacji jakby dostała zawału serca od zażywania narkotyków. Dzięki grupie specjalistów i odrobinie szczęścia udało się postawić pacjenta na nogi. Jednak zalecenia lekarzy są następujące nie ćpajcie więcej bo tym razem już się nie uda was odratować. Jeśli nadal bandyterka będzie chciała iść nadal tą samą drogą tak właśnie się to skończy. Pacjent w końcu umrze bo nikt nie będzie chcial go już ratować.
Ostatnio edytowane przez Valencia : 06.02.2019 o godz. 16:30.
SKAWINA
Odpowiedz cytując