Wyświetl pojedynczy post
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2019, 16:55
Przeczytałem własnie artykuł, w którym wypowiada się mąż tego świńskiego osobnika co doprowadził do obecnej sytuacji i jestem bardziej w....iony niż po przeczytaniu tego co napisał wczoraj Stanowski. Co za gnój. Jeśli ten koleś ma żal z powodu hejtu jaki się wylał na tego osobnika i uważa, że mnóstwo informacji jest nie sprawdzonych to polecam mu niezwłocznie stawić się na Babińskiego w celu sprawdzenia swojej poczytalności.

To, że mnóstwo informacji jest nie sprawdzonych raczej działa na jej korzyść, bo w różnych środowiskach można dowiedzieć się mniej lub bardziej intrygujących opowieści na tematy jakie razem z ze swoimi koleżkami prowadziła.

Koleś ma pretensje, że przez nawoływanie o uprzykrzaniu jej życia kancelaria na siebie nie zarabia. No ....a rzeczywiście.. Sama sobie na to wszystko zapracowała. Już widzę jak tłumy osób walą do drzwi tej toalety publicznej po to żeby skorzystać z usług totalnie skompromitowanej osoby w Krakowie i jeszcze dalej. Tak to wina Wisły.

Zrzuca gość winę na Jadczaka, ale jak do tej pory widać efekty tego straszenia sądami i rozprawami o przekazywaniu nieprawdy. Przypuszczam, że było by to im nie na rękę bo przy okazji próby bronienia się mogły wyjść na jaw różne inne sytuacje, które jeszcze bardziej pogrzebały by poprzedni zarząd.

Ten fragment jest najlepszy:
Można było też zamknąć spółkę, ale wtedy nie byłoby światełka w tunelu, które ostatnio się pojawiło. Choć proszę pamiętać, że to wciąż są tylko pożyczki, a nie wejście nowego inwestora – tak więc sposób zarządzania klubem wiele się nie zmienił.

brakuje mi słów do niego bo jakbym miał napisać mój komentarz do tej kwestii bez używania przekleństw to nic bym nie napisał.

Mam nadzieje, że osobom zamieszanym w cały ten chory interes mocno się to odbije na psychice. Jestem też ciekaw kiedy światło dzienne ujrzą inne kwiatki z tego okresu, bo trochę więcej się spodziewałem po tekście Stanowskiego, np. jak to było z transferem jednego z naszych zawodników do L(kwestia ustalania kwoty transferowej), jak funkcjonował pośrednik pośredników (menadżerów) i ile kasy przez to wyparowało.
Odpowiedz cytując