TommyTSW napisał(a):
Nie wiesz do czego piję czy tylko udajesz?
Nasza sytuacja na tyle się poprawiła że ogarnięto syf po Wanni jeśli chodzi o samą licencję, reszta to angaż ludzi takich jak Kuba, Królewski, kibice a sporo przed nami żeby wyjść na jakąś prostą
|
@Tommy
Moim zdaniem przynosisz wstyd kibiciom Wisły. Nie jestem wielkim fanem Stanowskiego ale szanuje go za to co zrobił nawet jeśli podkoloryzował swój tekst. Gość zrobił dobra robotę. Sam przelał pieniążki, pomógł zjednoczyć środowisko kibiców. Pomógł wypromować takich ludzi jak Jarosław Królewski bo to przecież między innymi dzięki jego programowi mogliśmy go poznać. Poświęcał czas swoimi tekstami na twtierze, promował akcje sprzedaży wiślackiej koszulki. Brakuje tylko abyś napisał że jest kibicem Legii. Mam nadzieje że kiedyś dojrzejmy do tej świadomości, że jeden klub potrzebuje drugiego do tego aby w ogóle te rozgrywki miały jakiś sens. Nie przeczytałem Twoich postów wnikliwie bo uznałem ze nie ma to sensu, to że napisał sobie o jakimś śniegu, czy to ma znaczenie czy nie w obliczu tego co zrobił i co robi dla uratowani klubu ?
To tak jakby ktoś uratował Cie przed pędzącym na Ciebie tirem a Ty miałbyś do niego pretensje, że wepchnął Cie do rowu.
Tak samo mam szacunek do Szymona Jadczaka za to, że poruszył temat o którym na forum bano się nawet pisać. Facet zrobił materiał o ludziach którzy trafili do paki i kto wie czy jakiemuś szaleńcowi za chwile nie odbije i nie będzie mu chcial przez to zrobić krzywdę.