Wyświetl pojedynczy post
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2019, 11:19
ytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli kogoś powinieneś nazwać Sępem to Dukata, Sarapata i resztę kwity. Jeśli jeszcze tego się nie przekonałes to już nigdy nie przekonasz.
aha to mam ich uważać za świętych zbawicieli Wisły bo inaczej popieram dukata z marzenką i mam się kierować pod cele Miśka?czy o co konkretnie chodzi?

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak się postarasz to nadal masz szansę zacząć używać swojego rozumu, musisz się tylko skupić i zacząć myśleć - pamiętaj że na to nigdy nie jest za późno

Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz, przeczytaj swoją wypowiedź i zobacz jak bez sensu ona jest. Rozumiesz że tych 4 milionów by nie było gdyby nie pewien zbieg wydarzeń w którym Stanowski także miał swój udział ? Nie to nie jest nasz wybawca ale umożliwił on rozpoczęcie pewnego rodzaju cykl następujących po sobie przypadkowych spotkań / rozmów / decyzji dzięki którym mogło się wydarzyć wiele dalszych rzeczy. Każda z nich ma równie
ważną wartość.
wykonała się tam jakaś robota przez pewne ruchy, decyzje, okoliczności, nie znaczy że by do tego nie doszło w innych okolicznościach może w trochę inny sposób,być może z pomocą innych ludzi.a ten koleś pitoli że gdyby nie narty, twit czy śnieg w zakopanem do by Wisły nie było.historyjki dla dzieci i naiwniaków takich jak ty.
Stanowskiego szanowałem do czasu aż się nie zaczął sobą zachwalać gdzie ludzie co na prawdę robią tu sporo nie chcą świecić tyłkami.

Na pewno szacun dla Leśnego i jego postawę od startu do końca.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 04.02.2019 o godz. 11:25.
Odpowiedz cytując