Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2019, 17:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Poprawnie bo niczego nie zawalił i miał kilka dobrych zagrań. Nie wiem czego oczekujesz od 19-latka debiutującego w ekstraklasie po kilku meczach, ale ani nie jesteś zabawny ani najeżdżanie na Plewkę bez powodu (vide twoje posty po informacji o jego sprzedaży) nie jest mądre.

Plewka gra ponieważ ma talent i został wytypowany jako jeden z naszych młodych który może się dalej przebić. To że stawia na niego Stolarczyk (któremu ubliżałeś zaraz po zatrudnieniu) nie jest przypadkiem.

Dajmy mu spokojnie pograć przynajmniej rok i będziemy oceniać. Z tym składem raczej się utrzymamy, puchary nam nie grożą, dla mnie maks to pierwsza ósemka. Za to Plewka grając poprawnie może pójść za 1-2 mln euro niedługo, co w sytuacji naszego klubu jest naprawdę ważne.

Pamiętam jak za Skorży żegnało tu wiele osób Mączyńskiego "bez żalu, bo nic nie pokazał". Mnie tam wydawało się że to talent, no i pokazał później ale nie u nas. Plewka też moim zdaniem rokuje.
wiesz wolfy ,jak chcesz sie bawic w wypomianie to masz racje. Smialem sie ze Stolarczyka jak go zatrudnili, czas pokazał ze sie pokajałem i go przeprosiłem.
Ty natomiast od poczatku stawalem murem za rzadami Marzeny Sarapaty, i pisalem o niech peany, jak mowilismy ze są wały i wyszlo to po pierwszym audycie, to ty pisales ze nie widzialas papierow wiec w to nie wierzysz. Dawales pełne poparcie tym wałom ktore sie dzialy a osobom ktore byly przeciwko O tym ze Malecki nie bedzie napastnikiem to tez mam przypominac?

zadalem proste pytanie, co to znaczy poprawnie (innymi slowym po czym uwazacie ze nie bedzie Danielem Brudem) plus - charakterystyka pilkarz. Jaka odpowiedz otrzymałem?
A to ze sprzedalbym PP za 250 tys euro od kopa to prawda i dalej sie tego trzymam.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując