Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2019, 17:30
Cytat:
Ta, daj mi przyklad takiego państwa gdzie to wszystko sie zgadza, od razu pakuje manatki i jade
A ja nie mówię, że jest takie państwo tylko, że do takiego ideału trzeba dążyć i że wszystko z tych rzeczy jest ważne. I tez dzięki temu, że wiem, ze takiego państwa nie ma to nie mam kompleksu zaścianka, jaki kreuje TVN i lewaki, że jestem jakąs ciotą Polakiem, gorszym od zachodu. Bo tam się zarabia, spoko ale co z tego skoro muslimy im na glowę weszły itd

Cytat:
Jaro to jakaś bojówka polityczna jest, musi być opłacony. Jedyny temat w którym się udziela to ten, nie licząc przemyśleń w temacie "TS właścicielem"
Tak. Mam płacone za to hehe może po prostu ja wolę pisać na te tematy a Ty na inne?

Mnie jaranie się piłkarzykami już dawno minęło. Oczywiście szacunek dla naszych piłkarzy, którzy grali poł roku bez kasy i oddali wiele zdrowia za ten klub, szacunek podwójny do ludzi pokroju Pawla Brożka czy Kuby, którzy sa ikonami tego klubu i prawdziwymi Wiślakami z krwi i kości ale nie chce mi się podniecać kopaczami żeby też się po raz kolejny przejechac na jakimś Carlitosie, który dzisiaj całuje herb Wisły a jutro mówi, że w Polsce to tylko Legia się liczy, czy spuszczać się nad jakimś Judaszem Mączyńskim.
Jak chcesz to Ty się spuszczaj, może jesteś oplacany?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.