Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2019, 15:31
szprotson napisał(a):Wyświetl post
co to znaczy zawsze poprawnie ?

badz inaczej byś zrozumiał sens "nic nie pokazał"
Ogryzku, scharakteryzuj piłkarsko Plewkę. Jakie ma plusy jakie minusy, itd.

i czemu ma grac w co drugim meczu ? Skoro jest dobry to powinien grac non stop kazdy mecz od deski do deski...
Poprawnie bo niczego nie zawalił i miał kilka dobrych zagrań. Nie wiem czego oczekujesz od 19-latka debiutującego w ekstraklasie po kilku meczach, ale ani nie jesteś zabawny ani najeżdżanie na Plewkę bez powodu (vide twoje posty po informacji o jego sprzedaży) nie jest mądre.

Plewka gra ponieważ ma talent i został wytypowany jako jeden z naszych młodych który może się dalej przebić. To że stawia na niego Stolarczyk (któremu ubliżałeś zaraz po zatrudnieniu) nie jest przypadkiem.

Dajmy mu spokojnie pograć przynajmniej rok i będziemy oceniać. Z tym składem raczej się utrzymamy, puchary nam nie grożą, dla mnie maks to pierwsza ósemka. Za to Plewka grając poprawnie może pójść za 1-2 mln euro niedługo, co w sytuacji naszego klubu jest naprawdę ważne.

Pamiętam jak za Skorży żegnało tu wiele osób Mączyńskiego "bez żalu, bo nic nie pokazał". Mnie tam wydawało się że to talent, no i pokazał później ale nie u nas. Plewka też moim zdaniem rokuje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.02.2019 o godz. 15:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując