|
Lewactwo w Polsce zostało rozłożone na lopatki. Zginęli od własnej broni, od tej mowy nienawiści i złodziejstwa swojego.
Najpierw zostało zmasakrowane PO - taśmy u sowy. Teraz nawet wyciągnęli coś na Niesiola.
Ten pedał z tego ośrodka monitorowania zachowań rasistowskich - zlodziej.
Guru KODu - złodziej, własnych popleczników okradał i jeszcze alimentów nie placi - śmieć ludzki.
Ci wszyscy eko terroryści - chorzy ludzie, bazujący na fake niusach, na jakichś tam wrzutkach zdjęć wiewiórki niby cierpiącej po wycince drzewa czy robienia afery w sprawie dzików.
Media lewackie - znienawidzone przez ludzi, gdzie na żywo w relacjach nie raz już padło "jebać TVN" .
Bolek - w końcu zniszczony, w końcu prawda zwyciężyła - szafa Kiszczaka czy OTUA zniszczyła i ośmieszyla tego chorego człowieka, który nawet na pogrzebie Busha musiał zrobić cyrk.
Ich inny prezydent - Komorowski - powiązany z WSI, Shogun, zwykły cieć i burak.
W sumie bardzo fajnie jest teraz w Polsce. Po 50 latach PRLu i 30 latach rządów tych co obalali rzad Olszewskiego już prawie poradziliśmy sobie z tą zakałą, z tym lewactwem i cala prawda wychodzi na jaw.
I teraz takie porównanie. Czy ktoś sobie wyobraża, ze to co napisałem wyżej mozna podpiąć pod PiS, ogólnie pod prawicę? Co by się działo gdyby ludzie po prawej stronie się tak zachowywali, gdyby na nich mieć takie haki, sprawy i afery? Wtedy byście się lewaki tasowali na ulicach ze szcześcia. I to jest też m.in. ta różnica, że wolę ten PiS i mimo wszystko nie jest to aż tak złe środowisko.
PS. Co do Ogórek to nie powinno tak być ale trzeba też pamiętać, ze to lewaczka, która nie wiem dlaczego nagle przeszła metamorfozę i po "romansach" z SLD i Millerem nagle taka prawa jest. Dla mnie to jest wstyd, ze ktoś moze uznawać taką osobę za ok. To jest jakaś oszustka, albo choragiewka, która sie ustawia tak jak wiatr wieje. Straszna osoba i straszne, że ludzie ją polubili i nie widza w niej nic złego. Hipokrytka, która wczoraj była lewa a dzisiaj gada jak prawa. Żenada.
PS 2 Co do Adamowicza to sa też filmy z pogrzebu jak ta mlodsza córka się śmieje na pogrzebie. Na pewno byli na jakichś prochach ale nie wiem... na tych pogrzebach co byłem to zawsze był żal, łzy, placz i rozpacz. A tutaj zero łez, a ta mała to się śmiała momentami jakby w cyrku była. Nie wiem czy tak się zachowują ludzie, którzy stracili swojego tatusia/męża i to tak nagle i tak tragicznie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.02.2019 o godz. 09:31.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|