Azor, nie wiem czy to do mnie ale jeśli tak to możesz sobie pisać co tam tylko chcesz. Ja mam swoje poglądy, nie wstydzę się ich, myślę, że są bardzo rozsądne. Staram się patrzeć na przeszlosć, wyciagać wnioski, patrzeć na zachód bo to jest taka nasza przyszłość (jesteśmy x lat za nimi i podąrzamy ich śladami, ideologicznie). Nie nastawiam się ani na lewicę, ani prawicę, ani nacjonalizm, socjalizm, konserwatyzm, uważam, ze najlepszy jest jakiś miks wszystkiego właściwie. Ze wszystkiego wziąć co dobre.
Wiem chyba co cię boli, to że mam swoje zasady i nie boję się zdrajcy nazwać zdrajcą, a jak ktoś przekroczy granice to już dla mnie wypada z gry i powinien schodzić ze sceny. I to może boleć jeśli np popiera się PO czy Petru, ale oni popierają albo trzymają sztamę z komuchami i z nimi chodza na KODowskie marsze. No bo dla mnie wtedy tacy ludzie sa skreśleni za trzymanie z komuchami a ty będąc ich żołnierzem musisz tak mentalnie lawirować aby przedstawić sytuację, ze to PiS jest zjebany i komunistyczny, a oni sa cacy i chca dobrze dla Polski, i mają zasady (tak jak ich chwilowy guru alimenciarz, zlodziej Kijowski) albo mąz stanu analfabeta i konfident Wałęsa (ps. OTUA) a komuniści z KODu sa niekomunistyczni.
PS:
Cytat:
|
Przerażające jest, że w obecnych czasach,przy obecnym dostępie do wiedzy i informacji można być tak poglądowo zacofanym. Nie odbieraj tego jako epitet - po prostu mentalnie jesteś na początku XX wieku.
|
A to jest takie gadanie o dupie marynie. Gadanie człowieka, który nie ma poglądów i tkwi mentalnie w bagnie. Zero konkretu, zero dyskusji, tylko jakaś ocena. Pytanie na podstawie czego? Masz jakiś kodeks bycia niezacofanym czlowiekiem?
Czy wszedzie musicie wciskać ta swoją zniewiesciałośc, popieranie zdrajców itd? Co mnie czyni takim zacofanym? Bo nie lubię homopropagandy i chcę po prostu aby malżeństwo pozostało związkiem kobiety i męzczyzny? Bo powiedziałem, że Wałęsa to konfident i zdrajca? Bo napisałem, że jak ktoś ma w dupie Pileckiego i Nila a trzyma sztamę z Jaruzelskim i Kiszczakiem i chowa Jaruzelskiego z honorami to jest dla mnie zdrajcą i zerem, który nie powinien piastować waznych stanowisk w państwie?
Dlaczego takie osoby jak ty nie umieją rozmwiać na argumenty, a umiecie tylko nawyzywać kogoś i przypiać mu jakas ocenę (tak, sam to robię ale jak to robię na podstawie faktów i podaje przykłady).
Jak jesteś taki mądrzejszy to sam napisz swoją definicję lewaka i prawaka, przedstaw to na podstawie dzisiejszej sytuacji w Polsce.
Chcialeś znać moje zdanie na temat lewakow i dlaczego ich uważam za idiotów i stawiam w jednym szeregu ze zdrajcami, to już wiesz. Bo jak chodzicie na te swoje marsze z Kijowskim i SBekami to jesteście też zdrajcami, a idiotami dlatego, że jednoczesnie mówicie, ze PiS to komuna. I jak ty zamiast przeprosić za swoje poglądy to jeszcze ze mnie tu chcesz zrobić jakiegoś zacofańca, to jest to śmieszne.