Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2019, 22:10
Najsmutniejsze jest to, że na kogoś "trzeba" głosować.
Korwinów osadził czas, odkąd pamiętam Korwin = rozpad, podziały, co lata ta partia się rozpada, jak już ma te 1-2-3-4 procent poparcia to jest rozłam... Beka
Narodowcy - to samo, pchają się do polityki, im bardziej się pchają tym bardziej zatracają ideowośc swojego ruchu. Ludzie ogólnie bez honoru - ci co ida w politykę - co pokazał casus MW, Giertycha czy ostatnio RN i Andruszkiewiczów i innych Jakubiaków
Razem i inne partie - lewactwo
Nowoczesna - też się rozpadli właściwie, lewaki, idioci, pajace
Biedronie - kolejna zagrywka pod wybory. Nic mnie bardziej nie w....ia niż tworzenie partii godzinę przed wyborami. Jest to dla mnie żałosne i jest szczytem chamstwa aby w roku wyborczym nagle sobie robić struktury i mówić, że chce się dobrze dla Polski. Nie. Chca dobrze dla swoich chorych ideologii, swojej kasy i swoich interesów. Albo odgrywają rolę jaką mają dana z góry.
PSL - takie chorągiewki, jak kto woli - szmaty
Kukiz - kolejne ugrupowanie sklejone na prędce, z byle czego, byle kogo. I czas też ten zlepek zweryfikował. Tez ludzie, którzy zmarnowali głosy Polaków i cały potencjał, który miało to ugrupowanie. Żenada. Banda, która się dla dobra Polski pokłóciła między sobą... A to dobre.

No i chcąc nie chcąc dochodzimy do wniosku, że głosujemy na PO-PiS. I albo się wybiera PO czyli sprawdzonych złodziei i idiotów albo mniejsze zło czyli PiS, socjaliści, na pewno na plus, że się od rydzyka zaczynają odcinać, tych tasm Jarka nie ogarniam bo teraz czasu na to nie mam, jedni mówią, ze przypal inni że nic wielkiego.

Jako czlowiek, który ma swoje idee, który zawsze chce zaglosować mądrze, dobrze dla Polski to smutno mi to mówić ale na prawdę "TRZEBA" glosować na mniejsze zło. I moim zdaniem pozostaje jedynie glosować na PiS. Na nikogo więcej nie ma. Jedni to zdrajcy, lewaki i idioci, a drudzy to ludzie niesprawdzeni, bez siły przebicia, ludzie, którzy przez te kilkanaście lat co się interesuję polityką już bylo w 15 partiach, przeróżnych konfiguracjach między sobą, co rok mają nowy pomysl i super plan na ratowanie Polski, zero konkretów i tylko walczenie o swoje chore ambicje, chyba po prostu polityka łechce ich ego.

Żenada ale taka jest jak dla mnie sytuacja obecnie w Polsce i mamy to co 4 lata temu. Albo Polskę oddamy lewakom i złodziejom albo będzie dalej socjalny PiS, może chce dobrze ale czasami jest nieudolny, no i też jak widac coś tam kręcą ale chociaż u nich mi się podoba to, że się z partii i otoczenia chociaż części oszustów pozbywają i są jakies sledztwa. A nie jak Tuski, że udają, że nic nie widzą i nie wiedzą.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.