Armin napisał(a):

|
Wystarczy że na sektorze C zawiśnie flaga Misiek Pdw to ja automatycznie wychodze ze stadionu. Oczywiście wy będziecie udawać że nie widzicie i śpiewać że cała Wisła zawsze razem. Przez to sprawa się rozmyje czyli będzie tak jak do tej pory tylko z innymi ludźmi. Na marginesie czy Pan prezes nie był wtedy w grudniu w Szwajcarii przekazywać akcje i podpisywać umowę z Vanna i resztą?
|
czy Ty myślisz że misiek jest za wszystko dopowiedzialny? póki misiek nie siedzial to jakos nie było wiekszych problemów w Wiśle, jak go posadzili to Zielak zaczął masowe wypompowywanie siana z klubu.. Nie personalizujmy tutaj jednego winnego, za całym tym bałaganem stoją kumaci, nie tylko Misiek!! dla mnie wywieszenie jakiegos transu PDW nie ma żadnego znaczenia, Sharksi byli i będa na Wiśle a ja nie mam zamiaru ich wspierać. Juz nie dam żadnych pieniędzy do puszki, nie będę kupował gadzetów na ich stoiskach i nie będę chodził na C. Ale ze stadionu nie wyjdę przez jakąś szmate powieszoną na trybunie.. Lepiej wpisz się do Socios albo licytuj pamiatki na stronie, kup też karnet bo tylko tak możemy pomóc Wiśle wrócić do dawnej świetności.. boi wreszcie nasza Wisła jest w rekach ludzi którym zależy na jej dobru a nie na pieniądzach