Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2019, 12:20
Rience napisał(a):Wyświetl post
Tak przynajmniej byś pokazał że masz jaja i godność człowieka, bo obrażać internetowo to każdy umie. Co przez SKWK wyprowadzane? Umowy na złotówkę od biletu podpisane za Cupiała. Teraz tak na poważnie, co wam to daje że sobie delfinujecie, obrażacie, napinacie Myślicie że to coś da, tak szczerze? Ego sobie w ten sposób poprawiacie? Czujecie się wtedy lepiej, jak wysyłacie taki post to czujecie wewnętrzną satysfakcje dobrze spełnionego zadania?
Ja już osobiście poznałem jaką godność człowieka pokazują kumaci na pamiętnych derbach jak odmówiłem świętowania morderstwa kolesia z konkurencyjnego gangu.

A jak nazwiesz zabranie 40.000 po meczu z Lechem? Klub na skraju bankructwa, piłkarze grają za darmo i mogą za darmo odchodzić. Stolarczyk staje na głowie, żeby to do kupy poskładać a SKWK bierze sobie 40.000 do kieszeni?

Oczywiście, że to nic nie da nikt z nas z deflfinowatymi nie ma ochoty twarzą w twarz rozmawiać. Jak ma to wyglądać?
- Dzień dobry Panie gangsterze dlaczego wyciera sobie Pan twarz Wisła i radośnie ją okrada?
- O Panie piknik te 40.000 to mi przez przypadek wpadło do siatki a ta Sarapata to tak przez przypadek też jakoś, nie wiedziałem, że to coś złego najmocniej przepraszam już dzwonie do kolegi, który jest na dłuższym, żeby zorganizował pieniądze. Te proszki to myślałem, że to taka tańsza Aspiryna. No i ja naprawdę myślałem, że PZPN z tą całą licencją i płaceniem piłkarzom to żartuje!
- Nie ma problemu Panie gangsterze oczywiście nic się nie stało.
I odchodzimy razem w stronę zachodzącego słońca śpiewają JJBG!

Wytłumacz mi proszę dlaczego SKWK przy okazji Surmy to oświadczenie za oświadczeniem a tutaj cisza.

Wytłumacz mi dlaczego teraz SKWK nie organizuje, żadnych zrzutek na ratowanie sytuacji?

Pamiętasz jak na SB Ci mówiłem że SKWK wzięło około 30 tysięcy z klubu bo sami to pokazali wrzucając screnn z konta? Rzeczywiście myliłem się wzięli 40.000 a ta dycha dodatkowa gdzieś się rozpłynęła. Cegiełki, mural, pomnik, muzeum gdzie jest kasa z tych zrzutek?

Czy Ty naprawdę nie widzisz, że klub tonie. Że sami kibice muszą się zrzucać na ratowanie - bo Twoi kumaci koledzy nie potrafili mieć chociaż na tyle przyzwoitości, żeby kraść mało i powoli?

Jedyne co potrafisz powiedzieć to chodź pod gniazdo. I co mam dostać oklep i co to zmieni? Oczywiście, że ja i większość ludzi tutaj piszących będą się bali stanąć twarzą w twarz z rekinkowatymi. Często mamy rodziny, pracę, firmy, oszczędności dużo do stracenia. Tylko zastanów się dlaczego tak jest i kto to sprawił, że ludzie się najzwyczajniej w świecie boją delfinowatych braci po szalu.

Jeśli ktoś nie widzi tego co się dzieje to, żaden argument ich nie przekona. Większość ludzi, którzy wspierali tutaj kumatych zrozumiała kto jest prawdziwym wrogiem Wisły. Ty niestety dalej brniesz w jakąś iluzję dobrego cara i złych bojarów.
Odpowiedz cytując