|
Ten gościu sobie uroił, że PO go torturowało i siedział niewinnie. Mam nadzieję, że na prawdę napadał na te banki a nie, że go osądzono jak Komendę... Także to nie było na tle politycznym zabójstwo, tylko sobie wmówił, że przez PO miał źle i PO mu zrobiło krzywdę więc wybrał ofiarę, prezydenta swojego miasta. Akurat tak się złożyło, że za PO poszedł do więzienia i że prezydentem Gdańska był były POwiec. I tyle.
Nic nie krzyczał o nienawisci do PO, że chce zabić innych itd
Za to czub Cyba to jest typowa nienawisć POwca do PiSiorów. On mówił, że nienawidzi PiSu i chciał zabić Kaczyńskiego ale "ma za małą broń".
Także u jednego motywem było niby to, że siedział niewinnie a u drugiego czysta nienawiść. I to widać po ich pierwszych reakcjach po zatrzymaniu.
Chamstwem jest to co ty napisaleś tzn. bagatelizowanie tego co zrobił Cyba. Próbujesz to przedstawić tak, ze co ja gadam, że nietrudno zostać członkiem PO i że twierdzę, że to jest dowód na morderstwo polityczne. Otóż to tylko pokazuje jakie POjeby są w PO i do czego są ci ludzie zdolni, a dalej to już sam się wkopał mówiąc po zatrzymaniu to co napisałem wyżej.
Dlatego jak teraz słyszę o tej mowie nienawiści, że to się dzieje od 4 lat czy coś, że PiS taki zły, że co się z PiSu dzieje to żal mi was wszystkich. Pieprzeni hipokryci i oszuści, którzy od 10 lat drwia ze śmierci 96 osób w Smoleńsku, którzy się śmiali z zimnego Lecha, kaczki po smoleńsku, szczali na znicze na krakowskim przedmieściu, pajacowali razem z m.in. podstawionym Hadaczem pod krzyżem, którzy z nienawiści w 2010 roku zabili Rosiaka, którzy właśnie mówili o dorżnięciu watach i dzwonieniu do brata.
Owszem, PiS też świety nie jest ale to co robi PO jest x razy gorsze i to jest tragedia dla Polski. Tragedia, ze ludzie ten szlam łykają. A największa wina Kaczyńskich to jest gorszy sort - to powiedział o konfidentach, spieprzaj dziadu - no nieładnie tak mówić ale trudno stalo się, albo mówienie, że mu zabito brata - też oskarżenie z dupy ale o ile to może nie był zamach to całe prowadzenie śledztwa to było plucie w twarz ludziom, którym zależy na swoich bliskich - stąd w Jarku mogła powstać taka psychoza z tym związana. Bo te pisiory jeszcze maja jakieś uczucia a reszta miała w dupie, że w Smoelńsku zginęli ich koledzy z partii i czy przyjeżdżali w trumnach poskładani po 2 głowy i 5 miednic w jednej trumnie, czy kopali na metr ziemię w Smoleńsku czy na milimetr itd to mieli w dupie bo to zwykłe szmaty i hieny - co tak jak mówię widać po śmierci Adamowicza.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|