Wyświetl pojedynczy post
Martinez
Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2019, 10:10
Nie udzielam się zbytnio na forum, ale jestem na nim codziennie od parunastu lat. Po 5 dniach sprzedaży karnetów, można spróbować wyciągnąć jakieś wnioski. Jestem zły, wkurzony na ludzi, na kibiców na Wiślaków, że w takim momencie nie potrafimy docenić tego co nadal mamy, co prawie straciliśmy i nadal możemy stracić. Ten wynik sprzedanych karnetów to jakas kpina. Rekord? Chyba możemy zapomnieć, będę się cieszyć jesli pojdzie kolo 10 tys. Nigdy nie kupowałem karnetu, bo nie zawsze mogłem być. Tymm razem kupiłem, w pierwszym dniu by pokazac że moze udać się nam zrobić coś fajnego, coś z czego mozemy być dumni całe życie. Myślałem że takich jak ja jest wielu. Myliłem się? Dalej wierzę! Tylko weźmy się w kupę, nie patrzmy na innych tylko na siebie! Kupcie ten karnet i pokażcie że nie jest wam obojętny los naszej Wisełki! Nie muszisz kupowac wejsciowki wszystkim do około, kup sobie, wesprzyj swój ukochany klub w tym kluczowym momencie! Kuba, Jarek, Tomek i reszta wyprowaja żyły żeby Wisła była Wielka, wierzę że będzie więc Wiślaku jeśli się takim zwiesz i czujesz, IDŹ PO KARNET! RAZEM STWÓRZMY WIELKĄ WISŁE, PRAWDZIWĄ WISŁE!

Z Wiślackim pozdrowieniem. ��⚪��
Odpowiedz cytując