Wyświetl pojedynczy post
Piter8787
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2019, 12:44
Bednarz nie chciał źle z perspektywy czasu widać że chciał dobrze tylko źle się do tego zabrał. Zwykli kibice musieli opowiedzieć się po którejś że stron stanęli na przeciwko Bednarza przez całą otoczke, którą skutecznie zorganizowała trybuna C ( nie mówię o wszystkich z tej trybuny, wszędzie znajdą się czarne owce). Co do tego nie można mieć zastrzeżeń. Bednarz po prostu źle się zabrał do czyszczenia układu trzeba było zrobić porządny podkład do tego typu działań. A on wjechał jak "jeździec bez głowy". I "C" skutecznie to wykorzystało wmawiając wszystkim że Jacek est zły a oni są dobrzy a tą złotówką chcą tylko uatrakcyjnić doping " co z założenia jest bardzo dobrym pomysłem" ale założenia nie musi, być takie same jak wykonanie. Wiadomo przecież nie od dziś że "papugi" dla kibolstwa są opłacane przez "współbraci" a tutaj jeszcze prawdopodobnie został w to włączony klub, który de facto powinien w tym nie uczestniczyć czy tak było i na co szła ta złotówka przez te kilka lat tego się napewno nie dowiemy. Ja jestem ciekawy pierwszych kilka meczów na R22. To wtedy się okaże jak to wszystko wygląda i czy cały trud włożony przez wszystkich życzliwych ludzi nie poszedł na marne.
Ostatnio edytowane przez Piter8787 : 23.01.2019 o godz. 12:48.
Odpowiedz cytując