Wyświetl pojedynczy post
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2019, 23:56
Miętta-Mikołajewicz się totalnie skompromitował. Ten wywiad go ostatecznie zdyskredytował.
Do tych cytatów powyżej można dodać z pół wywiadu.

Cytat:
  • Nigdy nie było też takiego ataku medialnego. Ten atak trochę mnie dziwi. Kiedy padały Polonia, ŁKS, Widzew czy Ruch, nie wywoływało to aż takiego zainteresowania.
  • Nie ukrywam, że wierzyłem wtedy w to, do czego mnie przekonywał Wawro: szansę resocjalizacji "Miśka"
  • -Tego nie wiedziałem.
    -...dziennikarze pana o tym informowali.
    -Nie weryfikowałem tych informacji.
  • Kiedyś spotkałem Marzenę w kawiarni Towarzystwa Sportowego. Zaproponowałem jej, by weszła do zarządu TS
  • -Żałuje pan, że na nią postawił?
    -Nie, niczego nie żałuję.
  • -Jak to możliwe, że klub sprzedano takim ludziom jak Vanna Ly i Mats Hartling?
    -Proszę mnie o to nie pytać, ani ja, ani Tadeusz Czerwiński jako przewodniczący rady nadzorczej nie mieliśmy z tą sprawą nic wspólnego.
    -Mówił pan jednak w grudniowej rozmowie ze sport.pl, że inwestorzy wyglądają na poważnych ludzi. Na jakiej podstawie pan tak stwierdził?
    -Na początku wszyscy tak myśleli. Tak zostali przedstawieni.
    -Przez kogo?
    -Przez panią Sarapatę i pana Gołdę.
  • -Czyli klub płacił haracz.
    -Nie nazywajmy tego haraczem, tylko porozumieniem.
  • -Czuje się pan oszukany przez Marzenę Sarapatę?
    -Nie. Nikt mnie nie oszukiwał,
  • -Nie powinna wyjaśnić niektórych kwestii?
    -Proszę pana, czuję się podczas rozmowy z panem, jakbym siedział u prokuratora. Próbuje pan ode mnie wyciągnąć rzeczy, które mogę pozostawić dla siebie. Nie muszę panu mówić, czy mam ochotę rozmawiać z panią Sarapatą.
  • -Daleki jestem od wskazania palcem winnych osób.
  • -A dlaczego potrzebna jest rewolucja?
  • -Pan Trela w "Stanie Futbolu" powiedział, że TS Wisła ciągnie sekcję piłkarską w dół. Ja twierdzę coś odwrotnego: sytuacja w sekcji piłkarskiej pociągnęła w dół Towarzystwo Sportowe.
    -Uważa pan, że sekcja piłkarska ciągnęła TS w dół. A sekcja Trenuj Sporty Walki tego nie robi? Uważa pan, że sekcja piłkarska ciągnęła TS w dół. A sekcja Trenuj Sporty Walki tego nie robi?

https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...krakow/c5591ev
A ci, co go bronią (jak Czerepach- ten to potrafi bronić każdego z TS i gangu, albo Kiko Ramireza), kompromitują się tak samo. A może nawet pokazują swoje powiązania.
Odpowiedz cytując