Wyświetl pojedynczy post
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2019, 16:05
mike1988 napisał(a):Wyświetl post
Witam Wszystkich,

Od ok. miesiąca bardzo intensywnie śledzę forum. Wiem, że jest tu bardzo dużo komentarzy na temat nowych użytkowników jak i najlepiej blokowania w obecnym momencie możliwości zarejestrowania.
Mimo wszystko się nie zniechęciłem i mam nadzieję, że Wy również tego na dzień dobry nie zrobicie do mojej osoby

Postanowiłem się zalogować, bo bardzo dużym pozytywizmem napawa mnie praca dobrych dusz, które w obecnym momencie zajmują się klubem tym bardziej patrząc z perspektywy ostatnich miesięcy działań naszego poprzedniego "zarządu".

Widziałem wcześniej kilka wiadomości na temat podziękowań tym ludziom i wpadłem na pomysł ogarnięcia flagi/banneru (jak zwał tak zwał) właśnie z jakimś fajnym hasłem wdzięczności ze strony kibiców dla nowego zarządu.

Myślę, że jak każdy by się zastanowił i poszperał w swoich znajomościach to moglibyśmy coś takiego nie dużym kosztem ogarnąć.
Wydaje mi się że jest to tylko i wyłącznie kwestia chęci a skoro nowym władzą ich nie brakuje i każdego dnia dzięki nim jesteśmy bliżej powrotu normalności to i niech nam jej nie braknie.
Osobiście mogę zająć się stroną graficzną takiej flagi/banneru.
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.

Pozdrawiam
lepiej wpisz się do Socios, wtedy sie uwiarygodnisz jako nowy czlonek tego forum. Na podziękowania dla zarządu jeszcze przyjdzie czas, narazie każda złotowka się liczy w walce o lepsze jutro dla Wisły
Odpowiedz cytując