mike1988 napisał(a):

Witam Wszystkich,
Od ok. miesiąca bardzo intensywnie śledzę forum. Wiem, że jest tu bardzo dużo komentarzy na temat nowych użytkowników jak i najlepiej blokowania w obecnym momencie możliwości zarejestrowania.
Mimo wszystko się nie zniechęciłem i mam nadzieję, że Wy również tego na dzień dobry nie zrobicie do mojej osoby
Postanowiłem się zalogować, bo bardzo dużym pozytywizmem napawa mnie praca dobrych dusz, które w obecnym momencie zajmują się klubem tym bardziej patrząc z perspektywy ostatnich miesięcy działań naszego poprzedniego "zarządu".
Widziałem wcześniej kilka wiadomości na temat podziękowań tym ludziom i wpadłem na pomysł ogarnięcia flagi/banneru (jak zwał tak zwał) właśnie z jakimś fajnym hasłem wdzięczności ze strony kibiców dla nowego zarządu.
Myślę, że jak każdy by się zastanowił i poszperał w swoich znajomościach to moglibyśmy coś takiego nie dużym kosztem ogarnąć.
Wydaje mi się że jest to tylko i wyłącznie kwestia chęci a skoro nowym władzą ich nie brakuje i każdego dnia dzięki nim jesteśmy bliżej powrotu normalności to i niech nam jej nie braknie.
Osobiście mogę zająć się stroną graficzną takiej flagi/banneru.
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
Pozdrawiam
|
lepiej wpisz się do Socios, wtedy sie uwiarygodnisz jako nowy czlonek tego forum. Na podziękowania dla zarządu jeszcze przyjdzie czas, narazie każda złotowka się liczy w walce o lepsze jutro dla Wisły