|
Senior Member
|
|
Cytat:
Z zespołu odeszło definitywnie czterech podstawowych piłkarzy - Zdenek Ondrašek, Zoran Arsenić, Jakub Bartkowski i Dawid Kort. W środę okazało się, że wkrótce dołączy do nich piąty - Słowak Martin Koštal. - Moja wolą było, by grać dalej w Wiśle, ale dowiedziałem się, że niestety nie ma takiej możliwości. Klub potrzebuje pieniędzy i chce mnie sprzedać - przyznaje skrzydłowy.
Niejasna jest jeszcze przyszłość kilku kolejnych graczy. Do Polski przyleciał już pomocnik Vullnet Basha, ale nie ma pewności, że wiosną będzie grał w Wiśle. - Czekam na to, co się wydarzy. Powiedziałem klubowi, że nie ma dla mnie problemu, by zostać, sytuacja jest lepsza, dostałem część pieniędzy, choć jeszcze nie wszystkie. Mam parę ofert, ale pierwszeństwo ma dla mnie Wisła. Nie rozwiązałem jeszcze kontraktu i nie daję klubowi żadnego terminu - tłumaczy. Lada dzień odpowiedź mają z kolei dać Chorwaci Tibor Halilović i Marko Kolar. - Decyzja jest po ich stronie. Mają ją podjąć do czwartku - mówi trener Maciej Stolarczyk.
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...niedzy/9g930mv
|
10 znaków...
|
|