Wyświetl pojedynczy post
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2019, 02:08
regan napisał(a):Wyświetl post
Nie masz kompletnie pojęcia o strukturze środowisk kibicowskich na Wiśle. Nie wiesz co to jest WSH jak funkcjonują jacy tam są ludzie, kto tam ma wpływ na co itd. Nie wiesz kogo chcesz sie pozbyć z klubu kogo ze stadionu. Uzywasz sformułowania "obrońcy kiboli" czym stygmatyzujesz wielką masę poczciwych kiboli w tym mnie (ja już zresztą jestem pol kibol-pol piknik ) Poprostu mylisz pojecia. Dla ciebie nie ma różnicy pomiedzy ultrasem fanatykiem a bojówkarzem. I nie chodzi o twoje zdanie tylko o twoje błędne przekonania ale ty i tak jak już pisalem wyzej nie jestes w czołówce farmazoniarzy na ostatnich kilu stronach tego tematu więc wyluzuj

P.s Ja jestem w tej grupie, którzy od początku twierdzili, że Jadczak powiedział to co wszyscy znający temat mniej więcej wiedzieli od dawna. Natomiast nie podobał mi sie sposób realizacji(koloryzowanie) i termin premiery tego reportażu, gdyż jeszcze nie miałem świadomości, że Sarapata jest tak bardzo umoczona w ten proceder. Wtedy mało kto miał taką świadomość i krytykowało się go ze względu na to, że godzi mocno w wizerunek klubu, który i tak był prawie na dnie.
Zdaję sobie w pełni sprawę, że niemożliwością jest, abyś - zwłaszcza publicznie - się konkretniejszą wiedzą podzielił.
Chciałbym Cię zapytać, bez cienia podtekstu, uczciwie jak dobrego gościa, bo nie mam żadnych powodów zakładać u Ciebie złej woli.
Czy Twoim zdaniem istnieje "problem Sharksów" ? Tzn mówiąc dokładniej, czy to się wszystko samo rozejdzie po kościach, sprawy będą się toczyć swoim rytmem, Wisła odzyska blask, czy jest ktoś (bądź grupa "ktosiów") którzy są dla Wisły zagrożeniem.
Jak też widzisz SKWK ? To ich koniec, czy są ciągle niezbędni i z czasem odzyskają wpływy? Czy socios mogą przejąć ich miejsce ?
Odpowiedz cytując