Wyświetl pojedynczy post
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2019, 17:14
regan napisał(a):Wyświetl post
Sharksi chu.ja już mogą zrobić. Nie mając poparcia praktycznie wśród żadnych środowisk kibicowskich mogą nawet rakietnice odpalić w loże vip i chu.ja im to da. Cokolwiek nie zrobią tylko się pogrążą. Najlepiej dla nich będzie jak odpuszczą.
Piszesz to na podstawie czego, rozmów z osobami *obecnie* działającymi na osiedlach i we fanclubach, czy po tym co przeczytasz na internecie? Mam wrażenie że niektórzy tu życzeniowo myślą, a na meczu ze Śląskiem nie przewiduje jakichś wielkich zmian do tego co było chociażby na meczu z Lechem, oprócz tego że będzie mniej osób na C niż na meczu z Lechem. Myślę że flagi się pojawią, doping będzie prowadzony przez gniazdowego, nikt nikogo obrażał nie będzie mam na myśli osoby zaangażowane w ratowanie Wisły, bo wszystkim zależy na uratowaniu klubu, Śląska? Być może pójdą bluzgi, pod gniazdem będą wiadomo jakie osoby. A Ty czego się spodziewasz, i czy masz jakiekolwiek podstawy żeby tak myśleć? No chyba że nowy zarząd po prostu tak restrykcyjnie podejdzie do tego meczu że nie wpuszczą żadnych flag, bębnów, i nie będzie niczego! Tylko czemu miałoby to służyć i jaki ma to sens w związku z odbudową Wisły? Wyjaśnisz mi? I czy w związku z tym Śląskowi też zakażą wniesienia flag? Oramy wszystko i zniżamy się poziomem do Niecieczy i Polonii Warszawa czy co sugerujesz?
Ostatnio edytowane przez Rience : 14.01.2019 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując