Chlopaki dajcie spokoj.
Zaczne populistycznym haslem "Cala Wisla zawsze razem" . Tak was czytam i mam wrazenie, ze to haselko gowno znaczy, stracilo na wartosci, prywatne wojenki klada cien na cos, co nas zawsze wyroznialo...Mnie jako wieloletniego kibica i uzytkownika tego forum to bardzo rozczarowywuje, nie napisze ze boli bo mietka bagieta nie jestem

Ale jednak...
Wisla to bardzo zlozony organizm. To nie jakies Dukaty, MIski, Zielaki czy Sarapaty...tylko MY! Wspolne dzialanie i trzezwe zrozumienie problemu moze pomoc naszemu klubowi. A nasz klub to nie tylko te forum, grono osob piszacych incognito ale tez rzesza prawdziwych kibicow, tych rodzinnych, tych z sektora D i rownierz tych z sektora C!
Wszyscy stanowimy calasc, ktora wplywa na wielkosc naszego klubu. Szukanie problemow wsrod jednostek reprezentujacych poszczegolne grupy jest troszke nie na miejscu. Szuje sa wszedzie.
Ludzie ktorzy mnie znaja, wiedza jakie mam poglady. Szanuje kazde dzialania, ktore wplywaja na rozwoj Wisly Krakow a do tych dzialan zaliczam kazdego, kto ma Wisle w sercu, kazdego kto swoim ruchem, ba nawet glupia wlepka persfaduje swoja milosc do naszego klubu,
Tak, jestem fanatykiem...ale nie debilem. Wiem, ze wiele zlego sie stalo za sprawa pewnych ludzi. Mimo, ze ich nie znam osoboiscie to mam im to za zle. Doskonale wiem jak sie czujecie bo czuje tak jak wiekszosc z was. Ale prosze, nie pakujmy wszystkich do jednego worka. Razem mozemy oczyscic sie z ludzi, ktorzy za emblematem Wisly Krakow krecili smietankowe lody, razem mozemy powiedziec NIE! tym, ktorzy robili w huja nas i ukochana WISELKE !
TYlko razem mozemy wprowadzic Wisle na nowe tory. Wy Pikniki , Wy Ultrasi, Wy Socios i ...Wy...Poplecznicy ludzi ktorzy wszystkich oszukali. Razem mozemy wiele! Jestem jednak swiadomy faktu, ze to wymaga czasu. To nie stanie sie w meczu ze Slaskiem, to nie stanie sie w kolejnym meczu...To sie dzieje i kazdy proces wymaga czasu.
Jest nowy zarzad, nowi ludzie kolo klubu, kibice co sobie wakacji odmawiaja i jest ON- KUBA...cos PIEKNEGO ! Nie sppieerdolmy tego !
Cala Wisla Zawsze Razem! Make Wisla Great Again !
Pozdrawiam wszystich Wislakow !