Wyświetl pojedynczy post
tklamka
Junior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2019, 00:08
Widzę, że nastroje odpuściły i są mocno optymistyczne skoro kłócić się trzeba z "jaroo1" o to czy potrzebna jest otoczka bandycka wokół Wisły czy tez nie.

Ratuje nas inteligenty facet, o którym 3 tygodnie temu nikt nie słyszał (Królewski) pomaga nam jako opatrznościowy mąż Leśnodorski bo jakie TS ma kadry to już pokazał, grozi nam wywalenie z ESA, rozprzedaż zawodników a własciwie rozdanie a wy się wikłacie w dyskusje z Jaroo1 o tym, kto będzie rządzić osiedlami? Co to znaczy? O czym to jest ....a dyskusja?

Osoby z podejściem Jaroo1 pogrzebały klub - chcemy trzymac lata 80 XX w. to wyjebmy komórki i internet i kopmy się po czołach. Z całym Jaroo 1 szacunkiem bo pewnie też tę wisłę kochasz na swój sposób - sorry no jesteś teraz we friendzone, możesz se pokochać w lesie z kolegami na maczety. Żadne Twoje argumenty nie przewalczą tego , że tu trzeba pieniędzy a romantyczni koledzy od prania po ryju mogą tu niestety zrobić tylko długi. Nie wiem czy się zdążyłeś wypaść na kasie WSH i kumatych czy właśnie cię boli bo nie zdążyłeś ale albo chcesz te Wisłę uratować i sypiesz odbyt popiołem i siedzisz cicho żeby ani pyłek nie spadł albo jesteś wrogiem wisły. Sorry no czasy binarne. Strasznie mnie w....ia twoje szkodnictwo tutaj zwłaszcza, że dobrze udajesz inteligenta. My nie mamy problemów z płynnością, my nie mamy kryzysu do czasu kasy z C+, my zostaliśmy rozjebani przez Twoich jak sądzę bliskich kolegów więc jak tam ....a tak cenicie honor to może głowa niżej dupy i chwila zastanowienia.

Z wiślacką nadzieją i pozdrowieniem,
Odpowiedz cytując