Wyświetl pojedynczy post
Valencia
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2019, 22:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak napisałem, szufladki, szufladki, szufladki, powiesz słowo chuligan to zaraz, że kto Cię tu przysłał, kogo bronisz itd hehe

A jak Janusza nazwiesz Januszem to oburzenie. Dla mnie cięzko jest tak nie mówić skoro tak jak wyżej powiedziałem, nawet zbawca Leśnodorski to człowiek co z chuliganami czy ultrasami trzymał sztamę (wiadomo, że się dogadywali), Wisłocki też jakoś tam się nie odcina od tego całego towarzystwa, poza tym siedzi w zarządzie z dwoma typami z SKWK, którzy są w ogóle żałośni, nawet królewski sobie zdaje sprawe z tego, że są na meczach i bandyci i ultrasi.
Dlatego mnie to śmieszy, że wy tutaj takie brednie piszecie. Nie mówię, że ja wszystko wiem i jestem najmądrzejszy, generalnie mam to gdzieś ale jak chcecie udawać, ze wy wiecie to troche pomyślcie co robicie bo o dziwo wszyscy co teraz ratują Wisłę, ludzie kumaci, od piłki, od zarządzania jakoś w tym świecie z chuliganami koegzystują i rozumieją jego prawidła.
Także to jest śmieszne, że każdy co w tym siedzi rozumie co nie co i działa w tym światku a tylko Wy nie rozmiecie i chcecie zmienić cały świat i myslicie, ze policja zagwarantuje wszystko, od bezpieczeństwa po doping na stadionie hyhy
Podstawą aby rozmawiać o jakiej kol wiek przyszłości Wisły czy to sportowej czy kibicowskiej jest zdanie sobie sprawy, że przede wszystkim te przypadki skrajne nie mogą się już przytrafiać. Mam tu na myśli przykładowo świętowanie śmierci innego bandyty. Moim zdaniem od tego trzeba wyjść i zastanowić się na ile można sobie pozwolić na ustawienie tej granicy w sferze kibicowania. Raz się ugięto z Bednarzem i dlatego teraz zastanawiamy się czy Wisła rozpocznie nową rundę.
SKAWINA
Odpowiedz cytując