Cytat:
|
Widzę kogoś grubo tu poniosło. Teraz nawet za wyrażenie własnego zdania zostaje człowiek zaszufladkowany jako członek WSH
|
Tak jak napisałem, szufladki, szufladki, szufladki, powiesz słowo chuligan to zaraz, że kto Cię tu przysłał, kogo bronisz itd hehe
A jak Janusza nazwiesz Januszem to oburzenie. Dla mnie cięzko jest tak nie mówić skoro tak jak wyżej powiedziałem, nawet zbawca Leśnodorski to człowiek co z chuliganami czy ultrasami trzymał sztamę (wiadomo, że się dogadywali), Wisłocki też jakoś tam się nie odcina od tego całego towarzystwa, poza tym siedzi w zarządzie z dwoma typami z SKWK, którzy są w ogóle żałośni, nawet królewski sobie zdaje sprawe z tego, że są na meczach i bandyci i ultrasi.
Dlatego mnie to śmieszy, że wy tutaj takie brednie piszecie. Nie mówię, że ja wszystko wiem i jestem najmądrzejszy, generalnie mam to gdzieś ale jak chcecie udawać, ze wy wiecie to troche pomyślcie co robicie bo o dziwo wszyscy co teraz ratują Wisłę, ludzie kumaci, od piłki, od zarządzania jakoś w tym świecie z chuliganami koegzystują i rozumieją jego prawidła.
Także to jest śmieszne, że każdy co w tym siedzi rozumie co nie co i działa w tym światku a tylko Wy nie rozmiecie i chcecie zmienić cały świat i myslicie, ze policja zagwarantuje wszystko, od bezpieczeństwa po doping na stadionie hyhy