Cytat:
Valencia
Kompromis z tymi ludzmi nie istnieje.Skonczy sie tak samo jak teraz.W swiecie agresji zawsze wygrywaja patologia czyli brak zasad i Bossowie oraz ich interesy.
|
Możliwe że masz racje. Osobiście uważam, że ta cała hooliganka jest totalnei pozbawiona sensu i kompromituje klub.
Cytat:
|
Sytuację kibicowską w poprawiło nie istnienie sharksów ale era Cupiała . To jasno pokazuje od czego uzależniona jest siła klubu na tym polu . Mocny klub i wyniki powodują , że przybywa kibiców i to powoduje że małolaty garną się do Wisły . To wyniki za Cupiała spowodowały że właściwie każde dziecko obecnie w Krakowie kibicuje Wiśle . A jedyne co zawdzięczamy bandytom to obecną sytuację i prawie upadek klubu . Czy to naprawdę jest tak trudne do zrozumienia ?
|
Dobrze napisane. Gdyby nie kasa wpompowana przez Cupiała, gdyby nie sukcesy takie WSH nigdy nie miałby szans się zagnieżdzić. Zawsze współczułem i podziwiałem właściciela że mimo tego że rzucano mu nożem na meczach miał cierpliwość i chęci i apetyt na dalsze rozwijanie klubu. Dany inwestor pompuję własną kasę, męczy się nie dość ze słabym poziomem piłkarzy, czy generalnie kiepskim potencjałem ludzkim jeśli chodzi o zarządzenie klubem to jeszcze musi ciągnąc na swoich barkach grupę idiotów, za którą trzeba płacić potem kary.