Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2019, 21:50
Jaroo dyskusja z Tobą powoli mija się z celem bo już nie chce mi się czytać w co drugim zdaniu o Januszach i o tym że nikt Cie nie rozumie i że wszyscy się mylą a tylko Ty jedyny oświecony znasz cała prawdę o życiu w Krakowie . Idąc też Twoim tokiem rozumowania to skoro to my rządzimy w mieście ,to rozumiem , że teraz cie biedni kibice Craxy nie mogą spokojnie iść na mecz co nam wieszczysz w sytuacji kiedy nie będzie naszych bandytów na Reymonta ? To jest żałosne i tanie szukanie powodów dla istnienia tych ludzi . Ja wiem , że jesteśmy przyzwyczajenie do takiej sytuacji od lat ale chyba czas wreszcie to zmienić bo jak widać do niczego dobrego to nie prowadzi . Piejesz tu peany o tym jak wiele zawdzięczamy naszym bojówką ale prawda jest taka że to własnie nasza bojówka kiedyś o mało mnie zatłukła , bo oni jak większość istot upośledzonych umysłowa najpierw biją a potem pytają kto jesteś . Nigdy żaden rekin nie obronił mnie przed JG . Podejrzewam , że z dwóch powodów .Pierwszy to taki , że JG mi nigdy nie zagrażał a drugi to taki , że i tak nie mieliby a to czasy bo właśnie zajmują się dilerką albo siedzą w knajpie u wiślaków .
Skończ już więc proszę to Twoje wymądrzanie i udawanie jedynego zorientowanego . Pamiętaj że od udawania "kumatego" już tylko krok no bandyterki .
Sytuację kibicowską w poprawiło nie istnienie sharksów ale era Cupiała . To jasno pokazuje od czego uzależniona jest siła klubu na tym polu . Mocny klub i wyniki powodują , że przybywa kibiców i to powoduje że małolaty garną się do Wisły . To wyniki za Cupiała spowodowały że właściwie każde dziecko obecnie w Krakowie kibicuje Wiśle . A jedyne co zawdzięczamy bandytom to obecną sytuację i prawie upadek klubu . Czy to naprawdę jest tak trudne do zrozumienia ?

PS. Valencia , brawo .Bardzo celne spostrzeżenie na temat przerosty formy nad treścią . Sharksi może kiedyś mieli dobre intencję natomiast zdecydowanie posunęli się za daleko . To czym się stali zagraża istnieniu klubu którego barw podobno bronią . Niech założą własny klub KS Sharks i tam czczą herb z rekinem a Wiśle niech dadzą spokój bo Reyman się teraz chyba w grobie przewraca .
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 13.01.2019 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując