Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2019, 20:32
Cytat:
Chciałem skomentować ale przy 3 padłem ze śmiechu

Biedy cały normalny futbolowy świat. Tylko ta chuliganka w Barcelonie to chyba jakieś przekozaki muszą być
No i to jest dla mnie taka próba robienia debila ze mnie ale taki wpisami sam się kompromitujesz.
Oczywiście można szukać analogii za granicą, można w latach 80-tych tylko po co? Ja mówię o tym co jest tu i teraz, w Polsce, w XXI wieku, w Krakowie. I to jest prawda, że kilka lat temu Polonia grając w ekstraklasie była szmacona, mimo, że ma chuligankę to są w tej Warszawie zerami, wszystko co sie dzieje wokół piłki, kibicowania, oprócz aspektów sportowych to tylko Legia, Legia, Legia. Polonia coś tam robi ale to Legia panuje w Warszawie czy malując grafy, robiąc oprawy czy zbierając pieniądze na dom dziecka czy ambulans.
Prawdą jest, że Ruch nas gonił po Krakowie. Nie 20 lat temu tylko kilka lat temu.
Prawdą jest, ze klub bez chuliganki będzie szmacony na kazdym kroku i każda chuliganka a nawet ludzie niezorganizowani z chęcią dadza w łeb Wiślakowi bo to brzmi dumnie, zlać Wiślaka, skroić mu barwy to jest coś. To nie jest Termalica tylko Wisła Kraków. Dlatego znajdzie się wielu amatorów barw Wisły Kraków.

Twój poziom kumatości, mówienie tutaj o Barcelonie pokazuje kim jesteś. Ludzie, którzy tu mówią tylko o policji, wszedzie policja, na mieście wincyj policji żeby nas ochroniła, z Jude Ganngiem policja niech się maczetami napierdala, na stadionie co drugie krzesełko policjant, ultras i flagi mogą być więc dla bezpieczeństwa niech doping prowadzi policjant a wy wielkie Janusze sobie zróbcie flagę KONFIDENCI z przekreślonym rekinem i jeździjcie za Wisłą po Polsce.

Jedni rozjebali klub i zrobili z siebie pośmiewisko a tutaj banda Januszy robi z siebie posmiewisko w co drugim poście mówiąc o policji i że chuliganka nie jest potrzebna bo wszystko się samo rozwiążę i na 100% jak nie będzie chuliganów w Wiśle to cracovia odpuści i nie będzie to miało żadnego wpływu na sytuację kibicowską w Krakowie. Mózgi macie tak samo przemielone jak część WSH.

W sumie niepotrzebnie się tutaj produkuję bo Janusze swoje a życie swoje. Tyle samo kumacie co te złodzieje co okradły Wisłę, najśmieszniejsze jest to, że nawet Wisłocki czy Krolewski i każdy inny człowiek rozumie co jest grane i wie, że chuliganka istniała i istnieć będzie, że ultras są ok, sa potrzebni itd Nigdzie nikt się nie odcina jakoś szczególnie od WSH, są głosy rozsądku a wręcz udawanie, ze problemu nie ma ale na pewno nie ma takiego Januszowatego pieprzenia o policji jak wasze. Nawet w tym stanie futbolu Królewski mówi, że na świecie obserwował i widzi, ze przy każdym klubie jest podział na kibiców typu rodziny z dziećmi, ultrasi oraz bandyci. Socios też jakoś się nie rzuca, nie pajacuje, robi swoje i się nie kreuje na idiotów.

Także jak zawsze Janusze tu na forum swoje, a życie swoje. I dobrze, że na nic wpływu nie macie bo jesteście odrealnieni po prostu.
Cytat:
Jedno Ci musze oddac, moge sie z Toba nie zgadzac, ale bardzo ciekawie piszesz i nadspodziewanie interesujace aspekty poruszasz. Powaznie, szacun.
Dzięki.
Cytat:
Wisla byla przed chuliganka i bedzie po chuligance.
Wisła jako Wisła będzie ale uwzględniając jakie mamy czasy i klimat w Polsce a tym bardziej w Krakowie, który dla słabych jest po prostu bezwzględny to uważam, ze się nie mylę, ze bez chuliganki będzie kiepsko. No chyba, że szczyt możliwości Wisły to dla Was atmosfera jak na Termalice (chociaż oni też już na tyle się rozkręcali w tej e-klasie, że pewnie niektórym tutaj już by wadził ich sposób kibicowania). Ja myślę, że tak jak w kibicowaniu nie chodzi o narkotyki i maczety tak samo nie chodzi tylko o przyjście na mecz raz na dwa tygodnie i emocje czysto sportowe.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując