|
Nie moge uwierzyc,ze bandyci,bezkarnie, publicznie na forum,oferuja darmowa ochrone przed konkurencyjnym gangiem przestepczym.Przeciez to bezprawie w bialy dzien.Polska to jednak zadupie,gorsze od wyobrazenia Leo Beenhakkera.To III swiat w pigulce.Korupcja wladzy chroni bandytyzm gangow ulicznych.Dlatego byl mozliwy dil gangu sharksow z gangiem Ly.Doszlo do parodii panstwa prawa.
Do tych co oferuja mi ochrone,napisze krotko - nie bede sie oplacal bandytom dobrem mojego klubu,w ramach pseudo mojej ochrony.Nazywam was bandytami,gdyz proponujecie mi ochrone,polegajaca na smiertelnych walkach na maczety czy nawet piesci.Czy wy wogole rozumiecie co mowicie i kim jestescie.To jest wbrew prawu.To jest patologiczne i kryminalne.To jest chore.Wasza filozofia kibicowania albo jest chora psychicznie,albo kamufluje to co ostatnio wyrzadziliscie Wisle,czyli wasze bezwzgledne interesy kosztem klubu.Stawiam na to drugie,bo w zbiorowa psychoze nie wierze.
Nie jest zadaniem piknika walka z uzbrojonym w maczety bandyta.To jest zadanie klubu i panstwa.Jesli klub nic nie zmieni w kwestii patologii stadionowej,to moja noga na stadionie nie postanie.Klub nie moze mnie postawic w sytuacji,ze Wisla wylacznie na smierc i zycie albo pobicie.
Ostatnio edytowane przez burki : 13.01.2019 o godz. 15:14.
|