|
A ja mam w sumie jedno, ostatnie pytanie, bo to co mialem w tym temacie napisac to juz napisalem wczesniej. Zwaracam sie nie tylko do osob, ktore otwarcie bronia pro bandyckich zachowan, ale i do tych, ktorzy moze nie popieraja, ale uwazaja, ze inaczej sie nie da i chuliganka powinna sie zajac wlasnymi (cokolwiek to znaczy) sprawami.
Kwestia, czy bedzie wisiec flaga, czy nie, faktycznie nic nie zmieni. W sensie Sharksi sie od jej nie powieszenia nagle nie rozplyna w powietrzu i nie znikna. Zgadzam sie, ze nawet jakas forma delegalizacji symboli i ich znakow tez nie spowoduje, ze problem zniknie. Ci ludzie dalej beda na trybunach i fakt faktem, w ostatecznosci namaluja sobie orla, wilka czy osmiornice.
Ale czy nie macie poczucia, ze po tym co sie stalo MUSI byc jakakolwiek forma kary? Skoro przez tyle miesiecy systematycznie mordowali klub i doprowadzili go do takiego stanu, ze nadal nie wiem czy pacjent przezyje, to powinni byc w jakis spobos napietnowani i ukarani? Jak dla mnie wiekszosc z osob, ktora tu sie wypowiada i ja rowniez mowiac o tych flagach tak rozumie pojecie jakiejkolwiek widocznej dla wszystkich kary. Usuniecie symbolu, ktory zerowal na Wisle az do jej calkowitej ruiny. Obiektywnie patrzac oni za to co zrobili powinni juz nigdy nie miec wstepu na mecze Wisly. Ale oczywiscie tego zakazac im sie nie da wiec co mozna zrobic, by w jakikolwiek sposob odczuli, ze za to co zrobili zostali napietnowani? Bo jak czytam niektorych - WSH niech sobie bedzie, ale niech sie zajmie kibolstwem, a nie dojeniem klubu i bedzie ok. Czyli co, prawie zniszczyli Wisle i teraz kara za to ma byc to, zeby sie po prostu zajeli swoimi sprawami? To Waszym zdaniem jest ok? Spoko, ze sie nakradliscie, prawie unicestwiliscie klub, ale juz tak wiecej nie robcie dobra? No, to teraz wracajcie do ganiania parchatych.
Czy wg Was to ma cokolwiek wspolnego z rozsadkiem, logika, bo o czyms takim jak poczucie sprawiedliwosci to nawet nie bede pisal, bo cos mi sie widzi, ze takich slow nie uzywacie. Jak wg Was oni powinni odpowiedziec za to co sie stalo? Czy w ogole powinni.... bo czytajac Was mam wrazenie, ze kompetnie nic sie nie stalo i na ch*j drazyc temat.
|