|
Ten pierwszy mecz u siebie będzie bardziej kluczowy niż nam się chyba wydaję . Z wczorajszego wywiadu z Królewskim i Wisłockim zrozumiałem , że jest grupa chętnych inwestorów ale na pewno nie przyjdą przed pierwszym meczem . Będą obserwować co się dzieję , głównie na trybunach . Jeśli pojawią się flagi sharks , PDW i misiek trzymaj się prawdopodobnie żaden inwestor nie zdecyduje się zaangażować bo będzie miał jasny sygnał , że nic się nie zmieniło . To będzie taki test dla kumatych czy jeszcze jakieś resztki mózgu i przyzwoitości się w nich tlą czy to już koniec . Osobiście obawiam się , że stanie się to gorsze i te flagi się pojawią bo oni mają w dupie klub , wynik itp . Oni żyją we własnym świecie bandyterki , zadym , pobić i rewanżu . Klub jest im potrzeby tylko do tego że tak jest im łatwiej się grupować . Gdyby klubów piłkarskich nie było to pewnie zabijaliby się w imię barw jakieś dyskoteki . Tak więc jestem pesymistą i obawiam się że to zaszło tak daleko , że nie będą się potrafili wycofać z rozumem i doprowadzą do upadku klubu już definitywnie . Bo jak nie będzie inwestora to taki będzie koniec . Obym się mylił .
A swoją droga co za idiota wprowadził przepis że policja na stadionie nie może działać ? Wisła i Cracovia powinny się porozumieć na szczeblu decyzyjnym i wspólnie wyeliminować to tałatajstwo .
PS. Jak czytam posty obrońców tych "rycerzy walczących o honor " to krew mnie zalewa . Nie wiem ilu z nich ma własne dzieci ale wydaje mi się , że gdyby je mieli to by zrozumieli co czuje rodzic nastolatka w Krakowie w dniu meczu . Jak czytasz , że jakaś banda pół mózgów z maczetami znowu zakatowała jakiegoś chłopaka albo obcięła mu dłoń .
|