Wyświetl pojedynczy post
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2019, 12:52
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Czyli rozumiem, że jesteś za tym, żeby szmaty WHS i PDW wisiały na C do końca sezonu?

Co masz w głowie że kawałek szmaty, który w naszej sytuacji jest najzwyczajniej groźny dla przetrwania klubu znaczy tak wiele. Nie wiem pogadaj z kumatymi kolegami i wytłumacz, że te flagi do końca sezonu muszą zniknąć z trybun. Bo jest to ważne dla przetrwania tego klubu i szukania inwestora. Ale coś mi się zdaje, że dla tych wspaniałych i bezinteresownych obrońców kawałek szmaty dalej będzie najważniejszy.

Tak Janusze nie ściągnął tych flag sami bo się boją WSH tacy to wspaniali dobroczyńcy na białych koniach, że boją się ich nawet "bracia po szalu".

Dobrze handlujcie sobie dragami, bijcie się po mordach ile wlezie, okłamujcie się, że tylko dzięki wam można na mecz pójść, tylko po prostu nie starajcie się już do końca zatopić klubu - zostawcie nam niegodnym Januszom chociaż walkę o utrzymanie do końca sezony a potem może jak dobrze pójdzie 2 ligę.

Wiem, że brzydzicie się Januszy to może Ty i twoi idole zrobią to z szacunku do Błaszczykowskiego czy wieszanie szmat na płocie też jest dla was ważniejsze niż jego gest?
Mam gdzieś co będzie wisieć, dla mnie jest ważne żeby po wszystkim wszystko szło w dobrym kierunku pod każdym aspektem.Pikole nich chodzą licznie na mecze, Ultrasi zajmą dopingiem i oprawami a ekipa swoimi sprawami, oby najdalej od spraw klubowych.A co będzie wisieć nie ma większego znaczenia bo to tylko kawałek płótna, podobno zarząd się odciął od tego, a jak ma to wrócić (choć wątpię) to nie wiem jaką widzisz różnicę czy będzie Wisła Sharks czy Wisła Smile
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 13.01.2019 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując