Wyświetl pojedynczy post
toomo
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2019, 23:57
Now napisał(a):Wyświetl post
To nie jest straszenie tylko prawda Nie żyjemy w latach 90 że jeździło się pociągami i przesiadało z jednego drugiego bez obstawy tylko w czasach gdzie się jedzie autokarem od stadionu pod stadion w eskorcie ale nie zmienia to faktu że pasiaste w takim przypadku będą miały dużo do powiedzenia przy okazji wyjazdów a już tym bardziej na osiedlach krakowskich. Klub bez ekipy jest jak bar bez piwa
Powodzenia życzę. Mnie interesuje MECZ nie jakieś z dupy wzięte ekipy. Jak większość NORMALNYCH ludzi chcę spokoju na stadionie i w jego pobliżu. Od radzenia sobie z bandytami jest POLICJA a nie konkurencyjne grupy bandyckie.

Na razie to mamy klub niemalże bez zawodników co jest bezpośrednią konsekwencją silnej bandyckiej ekipy którą się tak jarasz. Żadna wroga ekipa nie zrobiła takiej krzywdy temu klubowi jak jego własna ekipa.
Kiedyś nie tak dawno wydawało mi się że nikt nie pójdzie do knajpy w której nie wolno palić (wiadoma ustawa) Teraz nie wyobrażam sobie przebywania w knajpie w której się jara.
Takim jak ty wydaje się że Wisła bez bandytów nie istnieje, tymczasem jest wprost przeciwnie.
Odpowiedz cytując