Zacytuję samego siebie... czasami po prostu nie mam siły do tego forum bo merytorycznie wyjaśniłem jednemu użytkownikowi o co mi chodzi.
Cytat:
|
Cracovia ze swoimi problemami musi sobie również poradzić. Mam na myśli pewnego rodzaju podejście wizerunkowe. do tematu. Załóżmy teoretycznie, że na czele dużych korporacji, banków, przedsiębiorstw itd stoją często osoby o żydowskim pochodzeniu. Teraz zdajmy sobie pytanie czy artykuł jakiegoś dziennikarza okraszony tytułem: JŻŚ, Zawsze nad wami itd będzie przyciągał taką osobę do kupienia reklamy, sponsorowania, zainwestowanie w klub itd.
|
edit: Jeszcze rozwinę temat. Jest szansa że Wisła zagra kiedyś w pucharach, pojedzie dajmy na to na mecz do dużego europejskiego klubu lub załóżmy, że ta dużo marka przyjedzie do nas na mecz lub nawet wielu polskich dziennikarzy opisze mecz derbowy. Zapewniam Ci że żadne dziennikarz nie będzie łaził za Tobą i pytał się dlaczego śpiewałeś Jebać ż..., JŻS, Zasze nad wami. On po prostu bezwzględnie ułoży palce na klawiaturze i napiszę tytuł. Kibice Wisły spiewają JŻS. Dla Ciebie nie będzie to żadnym problemem, wstaniesz pójdziesz do roboty itd, ale właściciel klubu już będzie na to krzywo patrzył, sponsorzy tak samo.