Cytat:
4 miliony to zastrzyk na już, a co oznacza docelowy kapitał, czyli 100 milionów?
Gdy zobaczyłem wszystko od środka, naszła mnie refleksja. Na tym klubie się nie da nie zarabiać, więc sytuacja jest niewiarygodna. Tam są tak niskie koszty, że obecna sytuacja to katharsis. Jak pojawią się sensowni ludzie, nie ma możliwości, żeby klub nie zarabiał, żeby nie spłacał długów. Żeby tracić, trzeba się mocno nagimnastykować.
Potrzeba finansowania zewnętrznego powoduje zmienne, ale na ten moment kilka milionów pozwoli normalnie funkcjonować. Tak mi się wydaje.
|
to tak na otrzeźwienie - TS nas wyruchał, ale gówno po Cupiale i Bednarzu tez posprzątał. Po rozwiązaniu umów z rodziną możemy iść do przodu.
wajcha się przełożyła i teraz i którzy chwalili TS za wiele posunięć, jebia po nich jakby zapominając o przynajmniej dwóch dobrych sprawach które zdarzyły sie przy okazji:
- zejscie z wysokich kontraktów
- duzo drobnych partnerów i sponsorów
Te zalety rządów Marzeny S. nie giną, czas na uczciwe zarządzanie i możemy się podnieść w miarę szybko.
I tak jeszcze przy okazji: bardzo jestem ciekaw co tak naprawdę wywołało ten kryzys - przecież nieformalni prezesie robili biznes (przepierali swoje pieniądze) na tym ze klub działał, Marzena i Damian w zamian za morde na kłódke, kręcili lody na boku. Co jak co ale im nie zależało by to wszystko trafił szlag.
Naprawde chodzi tylko o tą banke przewaloną na Carillo i zatrudnienie za dużo piłkarzy ? Ciezko w to uwierzyć