Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2019, 10:07
K4millo napisał(a):Wyświetl post
AD1. Na przełomie 2013 i 2014 był dym pomiędzy SKWK a klubem, dotyczący nowej umowy o złotówkę zakończony potem protestem "bednarzowym", tak więc raczej złotówki w tej umowie z początku 2013 nie było.

AD2. Co do Meresińskiego, to nadal jest tylko hipoteza Szymona J., do tego absurdalna biorąc pod uwagę niedoszłe przejęcie Korony Kielce przez M. Adwokat z Gdańska... przypominam, że Wisłą miała zgodę z Lechią, tak więc "chłopaki" w ten sposób mogli mieć styczność wcześniej z tym adwokatem. Słaby to dowód.
.
Słyszałem w 2013 roku o złotówce od biletow z trybuny C. I to by mnie nie zaskoczyło i szcerze to miałbym to gdzieś. Niech to tylko będzie oficjalne . Żadnego takiego komunikatu nie pamiętam i tylko pytanie z kiedy była ta umowa bo ostatnio była plotka że jeszcze za Cupiala...

Tak to dalej hipoteza która łączy kilka rzeczy. Meresinski gadał z SKWK w trakcie "negocjacji" by opuscil klub. Pamiętam jak dziś jak DD "chwalił " się tym że tylko z nim chciał rozmawiać Meresinski.. przypadek? Poza tym to temat rzeka i pewnie się nigdy nie dowiemy prawdy.

@szprotson jestem za absolutnym rozliczeniem winowajców. Ja jako i setki kibiców zostałem oszukany przez Marzene "osobowość roku w Małopolsce 2017" Sarapacie. Dowody sa że od początku zarząd kłamał i kradł za pomocą swoich ziomków. Nawet jeśli ulegał wpływom to mógł w każdym momencie odejść .
A to że polityka Junco jebnie akurat wielu na jesień 2017 przewidywało i na pewno nie można się chwalić że 99% forum myślało inaczej bo rozbieżności nie były aż takie duże.
Odpowiedz cytując