Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2019, 09:24
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mamy ostatnio wysyp w tym temacie osób ktore zdaje się przedstawiać siebie jako Nostradamusa mówiąc : "miałem rację, a nie mówiłem " .
Jakie to teraz ma znaczenie? Jakbyś jeszcze stal twardo od początku na swoim stanowisku jak Jadczak to miałbyś się czym "chwalić ". Nawet weszło które wróżyło nam upadek w 2 lata dało się omamić w pewnym momencie władzom Wisły. Nikt poza władzami i osobami pokroju Jadczaka nie wiedział o skali przestępstw i
Całe środowisko wraz z przyjściem lepszych wyników uwierzyło że również sprawy poza sportowe ulegają wyprostowaniu.

Dowody są jednak takie, że od początku wszystko było planowane Meresinski był podstawiony , DD i PMS od samego początku kręcili walki i chcieli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. A to że już od 2013 kibole przepchnęli 1 zł od biletu to jakie skandal i dlaczego o tym NIKT nie wiedział ? Może dlatego że prawdziwych kibiców krew by zalala?

Błazenada Ramireza i pralnia Junco miała w tym wszystkim najmniejsze znaczenie.
wiesz, moze chodzi o to ze jednak ktoś coś wiedział, i nawet jak próbował przemycić ta informacje to został gaszony jak pet przez niektorych tutaj forumowiczów. To byłą bardzo sprawna metoda.
Teraz niektorzy z tych uzytkownikow obrali inna narracje, inni starają się nie wychylać.
A Twoje pytanie "jakie to ma znaczenie" to również ucieczka od tego by uderzyć się w pierś itd,
Marzena kradła, Damian kradł, i inni kradli bo im kazali. Wydymano Nas niezłym planem, prawie upadmy...i też mozna napisac "jakie to ma teraz znaczenie" skoro liczy sie tylko to byśmy przetrwali.
Jakby każdy żył z mottem "Jakie to ma teraz znaczenie, skoro to już sie wydarzyło" to byśmy ksiązek do historii nie pisali.
Ja wiem ze ciezko jest sie samemu przyznać do porażki, ale ktoś ogarnięty i kumaty dobrze połaczy fakty i zbieg pewnych wydarzeń, i zda sobie sprawe jak był dymany przez rzekomych braci po szalu, ktorzy w 3 lata s.......ili wszystko co mogli. Małego i dużego.
Wydawać by sie mogło że może to być początek upadku ruchu kibicowskiego w Polsce (chociaz ten ruch juz i tak powoli upada) ale raczej tak nie bedzie, za duzo wysokich ludzi trzyma "półświatek" by to tak szybko ten kanał sprzedaży i manipulacji odpuścić.

A to jak byliśmy manipulowani niech zobrazuje fakt, że miesiąc temu ludzie wyzywali jadczaka i stanowskiego od kurew i najgorszych chujków, a dziś pytają go jak zdorwie, jak żona i czy ma dobry dzień.
No ....a.
Jak można było sie śmiać z probierza ze jest konsekwetną chorągiewką tak niektorzy na twitterze czy na forumce to biją go na głowę, a to w sumie smutne patrząc z boku.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując