KOALIK napisał(a):

Już we wrześniu 2017 r. pisałem, że ówczesny zarząd powinien odejść, gdy trwała błazenada Ramireza i pralnia menedżerska Junco oraz związana z tym zabawa złodziejki.
Okazało się, że miałem rację jako jeden z pierwszych, gdy TS miał 99% poparcia.
Obrońcy zarządu TS-u mnie atakowali.
Teraz okazało się kto miał rację, choć nie spodziewałem się, że ta patologia TS-u była tak mocna.
|
Mamy ostatnio wysyp w tym temacie osób ktore zdaje się przedstawiać siebie jako Nostradamusa mówiąc : "miałem rację, a nie mówiłem " .
Jakie to teraz ma znaczenie? Jakbyś jeszcze stal twardo od początku na swoim stanowisku jak Jadczak to miałbyś się czym "chwalić ". Nawet weszło które wróżyło nam upadek w 2 lata dało się omamić w pewnym momencie władzom Wisły. Nikt poza władzami i osobami pokroju Jadczaka nie wiedział o skali przestępstw i
Całe środowisko wraz z przyjściem lepszych wyników uwierzyło że również sprawy poza sportowe ulegają wyprostowaniu.
Dowody są jednak takie, że od początku wszystko było planowane Meresinski był podstawiony , DD i PMS od samego początku kręcili walki i chcieli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. A to że już od 2013 kibole przepchnęli 1 zł od biletu to jakie skandal i dlaczego o tym NIKT nie wiedział ? Może dlatego że prawdziwych kibiców krew by zalala?
Błazenada Ramireza i pralnia Junco miała w tym wszystkim najmniejsze znaczenie.