|
Cześć
Naprawdę ostatni raz już piszę
1. Kwestia własności Spółki i :
Nie jest oczywista o czym doskonale wie Prezydent Majchrowski. Opinie prawne przyznające je TS-owi abstrahują od faktu , iż akcje zostały wydane Gangowi Olsena i co najwyżej mogą być podstawą do żądania ich wydania bądź umorzenia ( oczywiście przed sądem w Sztokholmie ) . Ciekaw jestem czy sąd wpisze zmiany -przede wszystkim Rady Nadzorczej - do KRS i czy statucie Spółki Akcyjnej było prawo TS do bezpośredniego powołania członków RN bez Walnego Zgromadzenia. A jeżeli było Walne to który notariusz potwierdził na oświadczenie iz TS jest dalej jedynym akcjonariuszem spółki.
2. Marzena :
Uważam , iż od dłuższego okresu czasu szykuje sobie żółte papiery. Jeżeli wszystko dobrze przygotowała pociągnięcie jej do odpowiedzialności jest naprawdę ciężkie. Cała operacja jest naprawdę świetnie przygotowana . PMS musiał a się do tego także tego przygotowywać . Ja na jej miejscu wybrał bym taką linię ochrony.
3. Pilnujcie ziemi TS
Jak na początku piątkowej konferencji dwóch dżentelmenów po boku twierdziło , iż zmienia TS jest święta to zapaliły mi się żarówki ostrzegawcze. Oczywiście teraz jest nie do ruszenia ale w IV lidze poza fleszami kamer już tak.
|