Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2019, 17:35
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Siostry i Bracia po szalu, witam po dłużej przerwie

Ostatnia wizyta: 04.09.2010 o godz. 22:38 - to brzmi poważnie!
Ja na krótko, bo skoro po ponad 8 latach się zalogowałem to COŚ SIĘ DZIEJE i niekoniecznie jest to tożsame z tym, co zastałem na forum. Myślę, że nie ma sensu tutaj roztrząsać tematu MS czy DD, bo w tej chwili nie o to chodzi - na to również przyjdzie pora, proszę mi wierzyć. W tej chwili warto po prostu nie drapać ran i nie dosrywać we własne gniazdo. Czasem można się złapać za głowę, nie wiadomo już komu i jakim wersjom wierzyć, tym bardziej, jeśli pewnych ludzi się znało sprzed lat i pewne rzeczy nie wydają się możliwe pamiętając ich przez ten pryzmat...

Nie chcę się bawić w pseudo informatora, ale jak widzę nastroje. Chciałbym, jak zwykle, wlać trochę optymizmu, bo pewne ogólniki chyba mogę przekazać. Na dziś wygląda to tak: Mamy tak naprawdę dwie aktualne POLSKIE opcje, z czego jedna jest mocno konkretna i już mogę powiedzieć, że według mnie, po posprzątaniu podstawowego burdelu(jeśli nie wyjdzie nowa ciekawostka, jak np wczorajsza), wypali. Co my możemy teraz zrobić? Czekać. I nie srać we własne gniazdo. Nie jeździe po dziennikarzach, to też nic nie da. Nie będzie żadnych "przecieków kontrolowanych". Żadną z tych opcji nie jest też wymieniany już ZJ. Jednak to na pewno osoba, która podźwignie klub, jeśli się tego rzecz jasna podejmie. Ogólnie rzecz biorąc - myślę, że jak na ostatnie doniesienia - jesteśmy w niezłej sytuacji. A i kilku piłkarzy bardzo mocno zaimponowało - ale na to przyjdzie czas "po wszystkim". W ramach sprawdzenia mnie przez malkontentów - jeśli to wypali(a powinno) będzie jeden dosyć mocno zadziwiający ruch transferowy.
Będą transfery eee to luz. A Liga Mistrzów będzie i budżet 500 mln zł ?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując