Reserve napisał(a):

Ojoj, ale ciekawostka. A zastanówmy się - jakim cudem ktoś kto wyprowadził z klubu 450 tys. zł (licząc jedynie wynagrodzenie) w samym 2018 roku, miał mieć zajęcie komornicze na śmieszną w porównaniu do tego kwotę 60 tysięcy?
No to jak to, może Marzenka nie była mózgiem operacji, a jedynie tarczą do zbierania całego gówna które w końcu miało się wylać? W takim razie może ten układ jest zakorzeniony głębiej, czyli w tym samym TS-ie który znów wjeżdża na białym koniu, a na forum ZNOWU jest poruszenie i ogólne poparcie dla towarzystwa i ich układów. Jakie zmiany personalne wewnątrz towarzystwa się odbyły, że takie ogólne rozluźnienie się odbyło?
A może prezes Wisłocki został wstawiony na minę, tylko jeszcze nie wie na jak wielką?
|
Ale powiedz mi gdzie Ty znajdziesz chociaz jedna osobe uwazajaca TS za wybawce na bialym koniu? 90% ludzi sie tu wypowiadajacych doskonale wie, kto jest winny. To czy Saraszmata byla tylko twarza zadnego dla mnie znaczenia nie ma. Powinna zawisnąc. Tą blond loche wstawiono tam za jej wiedza. Wiedziala co sie dzieje i wiedziala co robi, wiec nawet jesli byla do tego zmuszana czy zastraszana to powinna odpowiedziec, bo mogla przez 2,5 roku to zglosic.
Oczywistym dla mnie jest i wiekszosci chocby szczatkowo myslacych ludzi, ze poza nia winny jest TS i ortaliony. Nie ma takiej narracji, ani takiego wydarzenia, ktore mogloby w jakimkolwiek stopniu przeniesc wine z WSH, SKWK, TS, Saraszmaty, Dukata, Miska, Zielaka i kogo tam jeszcze tylko chcesz dopisac od tego co sie dzieje. To na zawsze beda grabarze tego klubu. Tak powinni zostac zapamietani nawet jesli ktos w ostatnim momencie wyrwie im lopaty z rak i zacznie Wisle odkopywac i wyciagac z ziemi. Mordercy i grabarze 113 letniego klubu. Naszego Klubu.