|
Ślady zawsze jakieś zostają nie da się wszystkiego wyczyścić od tak. Prokurator zanim tam wszedł musiał po ustalać gdzie wchodzimy do jakich siedzib, mieszkań itp. Jest to akcja napewno nie pod przejęcie potencjalne tylko machina ruszyła w związku z złożonym zawiadomieniem. Zobaczymy co pokaże czas. Ja myślę tak gdyby do tego przejęcia doszło i tych trzech gamoni zaplaciłoby te pieniądze i zajęli by się tym klubem to do żadnej akcji by nie doszło. Bo nie byłoby szumu medialnego a tak sytuacji ja marzenie się skomplikowała. Napewno przypuszczała że jeżeli oni nie zapłacą to rozpęta się burza no i sie rozpętała a okręt już jest praktycznie pod wodą. Dlatego zagrała wa bank. Oddając tym głupkom ten klub ja myślę że ona raczej nie przypuszczała że to się tak potoczy. To tylko pokazuje jak spier.... z okrętu. Mam nadzieję że spotka ja za to odpowiedzialność, bardzo dobrze że służby czyszczą ten układ który tam panował bo to jest chore co się działo. Ja w żadnego screnna który wklejalo skwk nie wierzyłem tym bardziej te głupie zasilenia konta tak kutasy regularnie sobie zasilają konto skąd? nie wierze ze tak ze składek członkowskich czy ktoś im tam placi mają. Proste taką kasę daje się w gotówce bo wtedy ciężko wysle dziczyzny skąd jest itp itd
|