Wyświetl pojedynczy post
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2019, 22:45
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Boniek nie pisał, że Kort nie rozwiązał kontraktu tylko, że według niego Wisła się nie sypie.

Odnośnie Jakubasa to inne źródła twierdza, że dla niego liczyły się tylko ziemie TS, dlatego nawet nie podjęto poważniejszych rozmów. W dodatku rzecz miała miejsce w czwartek.
Co do Jakubasa są dwie wersje. Wersja Staszewskiego, że chodziło mu przede wszystkim o ziemie, a jak była rozmowa o Wiśle to jego wysłannik sprawiał wrażenie jakby rozmowa o Wiśle była przykrym obowiązkiem. Druga wersja Jadczaka, że to przez umowę z Vanna Ly i spółką Jakubas się zniechęcił.

Ja myślę, że wersja Jadczaka nie trzyma się kupy, ponieważ nawet jeżeli umowa była śmiesznie skonstruowana to przecież Leśnodorski i ten drugi dziś stwierdzili, że ta umowa jest w tym momencie gówno warta. Co do Jadczaka jego reportaż wg mnie był potrzebny i nie widziałem powodu żeby się do czegoś przyczepić, ale z czasem stwierdzam że on oprócz szlachetnego powodu czyli walki z zorganizowaną przestępczością przy okazji musi mieć jakiś wielki ból dupy o Wisłę i to też był dla niego bardzo ważny powód przy robieniu reportażu. Właśnie najlepiej to widać po tej sytuacji gdzię Leśny mówi, że ta umowa nic nie znaczy w tym momencie, a ten tworzy swoją rzeczywistość, że to przez umowę a nie ziemie Jakubas się wycofał. Czyli nawet jak jest jakaś normalna wiadomość o Wiśle, że ktoś był zachłanny na ziemię, to tu też musi być afera i to napewno wina umowy.
Odpowiedz cytując