Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2019, 19:24
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
ale co ty chcesz zrobić?przyjdzie co do czego to jedna osoba ustawi całą trybunę takich odważnych z forum
już były takie zapowiedzi na forum po padnięciu zgód, zielone koszulki, bla bla, gwizdy, rzeczywistość była inna
Nie sadze aby to ja był od tego. Sa odpowiedni ludzie, ktorzy z podatków biora za to pieniądze, by sie takimi tematami zajmowac. Ja nie mam nic przeciwko C, kilka meczów sie tam spędziło, ale jak ktoś wywiesza PDW dla Miska albo flage WSH, to mnie to obecnie razi na takim poziomie, ze chetnie widziałbym jakaś na to reakcje czy władz klubu czy kogos kogo klub moze poprosic o pomoc. Az tak obrzydzili mi "kumaci" temat. Powtorze co napisałem wczoraj - zebym ja sie codziennie od prawie miesiąca kładł spać nie wiedząc czy jak się obudzę to Wisła będzie istniała. To jest kur#$ niewiarygodne, zeby tak ogromna część mojego zycia była zagrożona przez kilku złodziei w ortalionach, ktorym sie pojebała odwaga z odważnikiem.

Więc tak - przyznaje, moze i mi palma odbiła na punkcie czyszczenia, ale to zwyczajna reakcja obronna organizmu na to co sie teraz dzieje. Z dwojga złego (chociaz tutaj tylko jedno złe jest) to wolę takie czyszczenie niż choćby promil szansy, ze coś takiego moze sie kiedyś jeszcze powtórzyć. Na dziś bez mrugnięcia okiem zakazałbym jakiejkolwiek symboliki WSH na stadionie pod grozba przerwania i zakonczenia meczu.
Odpowiedz cytując