Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2019, 18:57
gizmo napisał(a):Wyświetl post
SKWK out - bezdyskusyjnie, SOCIOS in !!

akurat sprawy dopingu powinny być omawianie na samym końcu. Nie ten czas na aspekty fanatyków, po tym co się wydarzyło z kibolami. I tak jak pisał burki, Klub ma znowu płacić za Wasze francowate race. NIE!! w Sylwestra się wystrzelajcie.

Przypominam Wisła walczy o życie !!

Mam nadzieję, że szybko zmienią firmę ochroniarską na taką, która nie będzie współpracować z kibolami. Przecież to jasne, że dzięki ochronie nie było kontroli nad tym co dzieje się na stadionie.
Wszystko te cwele mogli wnosić.

Normalny kibic wniesie szalik koszulkę i będzie głośno kibicował. Na parę flag może być zgoda, ale muszą one być dokładnie sprawdzone.

Koniec z kibolami, nie ma wyjątków żadnych. Tak jak zrobili to w Anglii. Za złamanie regulaminu nie zakaz stadionowy tylko kara finansowa w tysiącach !!
Z perspektywy czasu, bo kiedyś byłem po tej drugiej stronie, niewiarygodnym jest do czego tak zwani kumaci doprowadzili, ze ja w sumie moge sie pod tym podpisac. Wyciać, wypalić, zlikwidować. Wystarczy mi jedna historia o upadku Wisły. Obysmy nigdy wiecej czegos takiego nie przezywali. Tak jak ktoś wyzej napisał - PAMIĘTAJMY kto do tego doprowadził. PAMIĘTAJMY i nigdy nie pozwólmy, by to sie moglo powtorzyc. Dusic bez litosci w zarodku.
Odpowiedz cytując