gizmo napisał(a):

Leśnodorski: Przy czym chcę jedno zaznaczyć: ja chcę tylko pomóc posprzątać bałagan prawny i doprowadzić do sytuacji, w której Wisła będzie gotowa do przyjęcia inwestora. Nie zajmuję się szukaniem inwestora, nie będę prezesem, nie będę pociągał za sznurki z tylnego siedzenia. Nie jest to żadna operacja zaplanowana przeze mnie, tylko spontaniczna akcja ratunkowa.
Pozdrawiam wszystkich spekulantów, którzy myśleli i pisali o tym, że Leśny przejmie Wisłę.
Ciekawi mnie czy ludzie z TS, którzy pisali do dziennikarzy, że przelew doszedł ( jak pamiętamy wielu pismaków podało, że dostali potwierdzone inf z 2 źródeł ) nadal pracują w Wiśle. To oni nadal są ich informatorami..
Więcej potwierdzonych informacji będzie w czwartek po spotkaniu z Komisją. Papiery trzeba w pierwszej kolejności przygotować. Do tego czasu będą same fake news i spekulacje łącznie z tymi, który to Polski Bogacz nie interesują się kupnem Klubu. 
Nie zdziwię się, że ktoś napiszę, że Cupiał chce wrócić no ok może przesadzam. Na serio do czwartku nic konkretnego nie będzie wiadomo.
|
A to nie jest tak, że ktoś dla jaj wrzucił fejkowe zdjęcie potwierdzenia przelewu z podpisem Vanna Ly i kilku dziennikarzy głąbów się nabrało? Bo ktoś z TS to zaraz dementował, okazało się że to był trolling.