Wyświetl pojedynczy post
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2019, 18:14
Co do SKWK to oni musza być na Wiśle. Nie wyobrażam sobie ruchu kibicowskiego bez stowarzyszenia.
Już tłumaczę co mam na myśli:
Oczywiście dobrze się dzieje, że rozwiązywane sa umowy niekorzystne dla Wisły S.A., ale powinno się wrócić za jakiś czas do rozmów z nimi. Już nie chodzi mi o żadne umowy gdzie trzeba im płacić. Nie o to chodzi.
Chodzi o nasz ruch kibicowski.
Czy w tym momencie będzie organizowany doping na wyjeździe i w domu? Czy będą wieszane flagi? Będą oprawy? Kto będzie organizował wyjazdy i brał odpowiedzialność finansową w razie zniszczeń przewoźnika? Kto upilnuje pijane towarzystwo?
Nie możemy stać się drugą niecieczą. W tym momencie jesteśmy top w Polsce. Zjadamy sąsiadkę na każdej płaszczyźnie. Nie można dać im nawet cienia szansy na zmianę rządów w Krakowie. Oczywiście stać nas jako Kraków na dużo więcej, bo obecnie miasto wymiera z wiadomych przyczyn.
Co bym proponował?
-wejście na stadion przed meczem w celu przygotowania trybuny (flagi, głośniki, bęben itp.)
-sprzedaż pamiątek z wizerunkiem Wisły S.A na swoim terenach czyli np. Hala
-organizacja wyjazdów
I tyle. Po co więcej.

Oczywiście wiem, że na tym forum są kibicę którym nie zależy na atmosferze na trybunach i w ciągu godziny zostanę przerzuty i wypluty, ale takich co uważa jak ja jest ogrom i nie muszą się udzielać na forum bo mają lepsze rzeczy do robienia.

Pozdro dla fanatyków
Odpowiedz cytując