Wyświetl pojedynczy post
Valencia
Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2019, 09:12
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Jak mnie wku..ia sytuacja do której doprowadzili panowie w krótkich spodenkach i za to powinni odpowiedzieć oraz mieć zakaz wstępu na Reymonta, tak ręce mi opadają na wpisy, że ktoś komu się podoba atmosfera na meczach nie kibicuje Wiśle.

Niektórych to już nieco pojebało w chęci czyszczenia trybun.

Mimo, że chodzę na sektor E, to nie wyobrażam sobie meczów bez dopingu, bębnów, opraw, jakby niektórzy tu chcieli. I tak, będę nadal wrzucał na oprawy.

Tak samo z SKWK. Pogonić, zaorać, zlikwidować. Znacie chociaż kogoś kto należy do SKWK? Pewnie nie. Myślicie, że kto np. zajmuje się sektorem szkolnym albo dziecięcym?

Wisła i trybuny stadionu muszą być wyczyszczone z osób odpowiedzialnych za sytuację w jakiej znalazł się klub. Osoby te nie powinny już nigdy mieć wstępu na Reymonta.
Ale nie godzę sie na stosowanie odpowiedzialności zbiorowej, bo ktoś tak chce.

p.s. zanim ktoś się przypierdzieli - nie należę do SKWK, ani nie mam kolegów w WSH.
SKWK jest organizacją martwą. Uważam, że działały tam osoby, które mają Wisłę w sercu natomiast w pewnym momencie cel oraz kierunek tej organizacji wyznaczyli "kumaci" i te "zwykle" osoby weszły, że tak powiem w bliskie relacje z nimi. Druga sprawa co z tego, że ktoś męczył się nad organizacja wyjazdów, robieniem zapisów itd jak przychodziło co do podejmowania strategicznych decyzji, zajmowania jakiegoś stanowiska w ważnej sprawie to do klawiatury siadali panowie w krótkich spodenkach wypisując swoje oderwane od rzeczywistości brednie.
Odpowiedz cytując