Cytat:
Trudno bronić osoby, która się nie wypowiada.
Trudno świecić oczami za człowieka, który nie reaguje na ośmieszanie właściwie z każdej strony.
Trudno walczyć w pojedynkę z wiatrakami, kiedy osoba, o którą się walczy, sama tego nie robi, przez co wychodzi się tylko na głupka.
Ja ten trud podjąłem, z własnej inicjatywy. Nie miałem i nie mam wątpliwości kto w tej rozgrywce jest dobry, a kto zły. Przeczytałem przed chwilą każdy mój post - podtrzymuję każde słowo. Jednak trud ten mnie przerósł.
Ktokolwiek na tym forum ma do mnie pretensje o rozbudzenie bezpodstawnych nadziei i idące za nim rozczarowanie - przyjmuję to i przepraszam.
Tych wszystkich, którzy uważali, iż moje słowa to manipulacja polegająca na wmawianiu innym tego, co chcą usłyszeć, zachęcam, aby tak samo potraktowali ludzi, którzy dziś robią właśnie to - mówią, piszą i publikują dokładnie to, co wszyscy chcą usłyszeć.
Oby znalazł się ktoś, kto powie to, co usłyszeć powinniśmy i obyśmy mu uwierzyli. Oby mógł przedstawić publicznie dowody, a jego poczucie lojalności nie wiązało go tak, jak mnie.
W temacie niedoszłego przejęcia klubu mam już tylko nadzieję, że w najbliższym czasie wypłynie umowa - ona wszystkich wyjaśni, nie mam co do tego wątpliwości.
Tym, którzy byli zainteresowani, którzy prowadzili merytoryczne dyskusje i którzy nie dali się zwieść byle słowom, lecz dociekali - dziękuję. Wisła to Wy.
Mam nadzieję, że doniesienia o nowych nadziejach okażą się tymi, na które wszyscy czekali. To jest najważniejsze, bo nie będzie Wisły w 4 lidze, co do tego nie mam wątpliwości. Ja już nie chcę przykładać ręki do cyrku, który się rozgrywa na naszych oczach.
Trzy ostatnie dni, konferencja prasowa, dzisiejsze wywiady utwierdziły mnie w jednym przekonaniu:
haczyk został połknięty, nad tą Rzeką, gdzie role od dawna odwrócone.
Ale wierzę, wiem to, że Wisła nigdy nie zginie!
|
No to żeś się postarał

hehe
Miało być cos super, miałeś coś konkretnego napisać a tu znowu jest lanie wody.
A powiedz, na początku piszesz o tym, ze trudni Ci bronić Vanna Ly?
Haczyk to połknęły teraz takie same osoby, które połknęły te Twoje rewelacje. Ludzie wolą z siebie robić głupków aby na silę w coś wierzyć, wierzyć w to, ze ktoś im zrobi dobrze. Nie rozumieją, ze skoro ktoś kłamie mówiąc A to pewnie skłamie też mówiąc B, a może powie prawdę mówiąc B,C,D a skłamie przy E. Nie rozumieją, że jak ktoś kłamie to pewnie ma złe intencje. I dlatego obecny zarząd to jest odpowiednik Sarapaty i Dukata czyli oszuści i krętacze. Nic więcej. Także kto chce to niech sobie haczyki połyka tylko Ty nie wymyślaj znowu, że jestes jedynym oświeconym i kumatym bo znowu zaczynasz głupoty gadać, ze nikt nic nie wie i nie rozumie, tylko Ty wiesz jak jest. Tak jakbyś nie czytał tego forum i ludzi, którzy jak nie ufali tak nie ufają tym panom z SKWK a teraz z zarządu SA