Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2019, 01:09
Cytat:
Trudno bronić osoby, która się nie wypowiada.
Trudno świecić oczami za człowieka, który nie reaguje na ośmieszanie właściwie z każdej strony.
Trudno walczyć w pojedynkę z wiatrakami, kiedy osoba, o którą się walczy, sama tego nie robi, przez co wychodzi się tylko na głupka.

Ja ten trud podjąłem, z własnej inicjatywy. Nie miałem i nie mam wątpliwości kto w tej rozgrywce jest dobry, a kto zły. Przeczytałem przed chwilą każdy mój post - podtrzymuję każde słowo. Jednak trud ten mnie przerósł.

Ktokolwiek na tym forum ma do mnie pretensje o rozbudzenie bezpodstawnych nadziei i idące za nim rozczarowanie - przyjmuję to i przepraszam.

Tych wszystkich, którzy uważali, iż moje słowa to manipulacja polegająca na wmawianiu innym tego, co chcą usłyszeć, zachęcam, aby tak samo potraktowali ludzi, którzy dziś robią właśnie to - mówią, piszą i publikują dokładnie to, co wszyscy chcą usłyszeć.

Oby znalazł się ktoś, kto powie to, co usłyszeć powinniśmy i obyśmy mu uwierzyli. Oby mógł przedstawić publicznie dowody, a jego poczucie lojalności nie wiązało go tak, jak mnie.

W temacie niedoszłego przejęcia klubu mam już tylko nadzieję, że w najbliższym czasie wypłynie umowa - ona wszystkich wyjaśni, nie mam co do tego wątpliwości.

Tym, którzy byli zainteresowani, którzy prowadzili merytoryczne dyskusje i którzy nie dali się zwieść byle słowom, lecz dociekali - dziękuję. Wisła to Wy.

Mam nadzieję, że doniesienia o nowych nadziejach okażą się tymi, na które wszyscy czekali. To jest najważniejsze, bo nie będzie Wisły w 4 lidze, co do tego nie mam wątpliwości. Ja już nie chcę przykładać ręki do cyrku, który się rozgrywa na naszych oczach.

Trzy ostatnie dni, konferencja prasowa, dzisiejsze wywiady utwierdziły mnie w jednym przekonaniu:

haczyk został połknięty, nad tą Rzeką, gdzie role od dawna odwrócone.

Ale wierzę, wiem to, że Wisła nigdy nie zginie!
No to żeś się postarał hehe
Miało być cos super, miałeś coś konkretnego napisać a tu znowu jest lanie wody.
A powiedz, na początku piszesz o tym, ze trudni Ci bronić Vanna Ly?

Haczyk to połknęły teraz takie same osoby, które połknęły te Twoje rewelacje. Ludzie wolą z siebie robić głupków aby na silę w coś wierzyć, wierzyć w to, ze ktoś im zrobi dobrze. Nie rozumieją, ze skoro ktoś kłamie mówiąc A to pewnie skłamie też mówiąc B, a może powie prawdę mówiąc B,C,D a skłamie przy E. Nie rozumieją, że jak ktoś kłamie to pewnie ma złe intencje. I dlatego obecny zarząd to jest odpowiednik Sarapaty i Dukata czyli oszuści i krętacze. Nic więcej. Także kto chce to niech sobie haczyki połyka tylko Ty nie wymyślaj znowu, że jestes jedynym oświeconym i kumatym bo znowu zaczynasz głupoty gadać, ze nikt nic nie wie i nie rozumie, tylko Ty wiesz jak jest. Tak jakbyś nie czytał tego forum i ludzi, którzy jak nie ufali tak nie ufają tym panom z SKWK a teraz z zarządu SA
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.01.2019 o godz. 01:16.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując